Familia Sterp, în doliu după moartea lui „Ion Șmecherul”: „Din păcate a avut patima aceasta...”

Familia Sterp, în doilu după moartea lui „Ion Șmecherul”
Familia Sterp, în doilu după moartea lui „Ion Șmecherul”

Geta Sterp a făcut tristul anunț pe pagina ei de Instagram! Iată și mesajul postat de fratele ei, Culiță

Frații Sterp sunt devastați după ce au aflat că o persoană foarte dragă lor s-a stins din viață în urmă cu foarte puțin timp. Este vorba despre „Ion Șmecheru”, cel care a fost ajutat enorm de ei pentru a-și ridica propria casă. Bărbatul era mai mereu prezent în vlogurile lui Iancu Sterp, iar fanii se amuzau copios pe seama atitudinii sale și glumelor pe care le făcea. Vestea tragică a venit ca un șoc pentru frați, asta după ce bărbatul a intrat în comă alcoolică, iar inima lui a încetat să mai bată.

Citeste si: Tatăl lui Jador, dezvăluiri despre despărțirea artistului de iubita sa, Georgiana Elisei! S-au separat sau nu cei doi: „Îmi cunosc bine fiul”

Familia Sterp, în doilu după moartea lui „Ion Șmecherul”
Familia Sterp, în doilu după moartea lui „Ion Șmecherul”[Sursa foto: Instagram]

Familia Sterp, în doliu după moartea lui „Ion Șmecherul”

Geta Sterp a fost prima care dat vestea tragică. Tânăra a postat pe contul ei de Instagram un videoclip și un mesaj emoționant în memoria bărbatului care le-a făcut viețile mai frumoase.

Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu… eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea. Aud mașina lu Iancu la poartă și fug după ușă ca să il sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi in ochi… și îmi spune” A murit… ION SMECHERUL” 😓 Am început instant să plâng si in minte mi-au venit  atât de multe vorbe de-ale lui...

glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Iarna trecută a fost o lună la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți... însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-al tatălui meu.

După cum spuneam… a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag si vreau să vă spun că avea un bun simt cum rar mai întâlnești in zilele noastre.  Din păcate a avut patima aceasta, a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată. 😓

Stiu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete in hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face, este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să il ierte!

Odihneste-te in pace, suflet bun! 🥺💔”, a mărturisit sora lui Culiță Sterp, Geta.

Citeste si: Viviana Sposub, dezvăluiri despre certurile cu George Burcea! Cine dă startul discuțiilor: „Eu mă aprind cel mai repede”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ion Șmecherul a murit
Ion Șmecherul a murit[Sursa foto: Captură YouTube]

Culiță Sterp, primele detalii despre moartea lui „Ion Șmecheru”

Artistul și-a anunțat fanii că bărbatul s-a stins din viață și a explicat ce s-a întâmplat de fapt. Cu toate că „Ion Șmecheru” era foarte muncitor și mereu pus pe glume, a căzut în patima alcoolului, iar organismul său nu a mai putut face față.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent.

El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢” , a mărturisit Culiță Sterp, pe pagina sa de Facebook. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălina Pamfile vorbește despre fiecare concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum le-a caracterizat pe Nicoleta Dragne și Ioana Filimon

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies