Viviana Sposub, dezvăluiri despre certurile cu George Burcea! Cine dă startul discuțiilor: „Eu mă aprind cel mai repede”

Viviana Sposub, dezvăluiri despre certurile cu George Burcea
Viviana Sposub, dezvăluiri despre certurile cu George Burcea

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în culisele relației cu George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de un an și jumătate, iar povestea lor de dragoste este de-a dreptul emoționantă, cum rar mai există astăzi. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni la care au luat parte și s-au îndrăgostit la prima vedere, iar de atunci și până acum au clădit o relație de iubire sănătoasă, bazată exclusiv pe sinceritate și încredere.

Citeste si: Ruby, dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mămică: „Nu voi sta nicio secundă departe de copii”

Viviana Sposub, dezvăluiri despre certurile cu George Burcea
Viviana Sposub, dezvăluiri despre certurile cu George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub, despre certurile cu George Burcea

Concurenta de „Bravo, ai stil! Celebrities” și actorul sunt de nedespărțit și se mândresc enorm cu relația de cuplu perfectă pe care au construi-o, însă în spatele aparențelor există și câteva certuri care pornesc de la nimeni alta decât Viviana. Co-prezentatoarea de televiziune a recunoscut, într-un interviu acordat Viva.ro, că este o fire vulcanică și că se aprinde imediat, însă nu își poate menține supărarea pentru că de multe ori motivele nu sunt importante.

„Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Maurice Munteanu a anunţat o nouă regulă la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ce impune juratul: „Încep de azi pentru că ...”

Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi.

Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase”, a declarat Viviana Sposub pentru sursa citată anterior.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască! Ce a pățit tânăra: „Abia puteam să respir!”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub și George Burcea nu locuiesc în aceeași casă!

Cu toate că sunt împreună de mai bine de un an și șase luni, cei doi nu s-au hotărât să facă acest pas foarte important, de a se muta sub același acoperiș.

Chiar și așa, Viviana Sposub recunoaște că nu poate sta prea mult timp departe de iubitul ei, astfel că mai mereu fac drumuri între apartamentul ei și apartamentul lui.  

„Să știți că nu pot spune că, oficial, locuiesc cu un bărbat! Avem locuințe separate, dar, recunosc, eu și George nu putem sta separați mai mult de câteva ore. Ne petrecem aproape tot timpul împreună și facem „cămin din orice loc în care stăm”, a mai dezvăluit concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru sursa menționată anterior. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: „Toate femeile s-au conectat cu copilul și la mine nu era așa!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies