Fara ele lumea s-ar prabusi. 3 zodii pe care s-a cladit Universul

Fara ele lumea s-ar prabusi. 3 zodii pe care s-a cladit Universul
Fara ele lumea s-ar prabusi. 3 zodii pe care s-a cladit Universul

Sunt liderii lumii, iar daca ei n-ar mai sustine Universul pe bratele lor puternice, acesta s-ar prabusi. Este, evident, o metafora, dar vorbim despre oamenii motivati, cei care sunt capabili sa faca totul pentru ca Planeta Pamant sa fie un loc mai bun.

 

Aceste persoane fara de care n-am putea trai sunt nascute in urmatoarele 3 zodii:

 

Berbec

 

Niciodata nativii Berbec nu vor fi suficienti pe lumea asta. Pentru ca e nevoie de oameni ambitiosi ca ei, care sa puna pasiune in tot ceea ce fac si care sa isi asume greutati de care altii se leapada rapid. Nimic nu le sta in cale Berbecilor atunci cand si-au pus ceva in minte. Stiu exact ce vor si care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a atinge culmile succesului.

Sunt independenti si curajosi si nu au nevoie de sustinerea nimanui

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prima imagine cu burtica de gravida a Adelei Popescu! Cum arata acum vedeta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies