Fasolea cu cârnați se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Fasole cu cârnați.
Rețetă de Fasole cu cârnați
Rețeta delicioasă de Fasole cu cârnați, absolut minunata, se prepară în doar X pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Fasole cu cârnați este de o ora
Timp de preparare - 5 ore
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Timp total - 6 ore
Rețeta de Fasole cu cârnați este pentru 4 persoane
Ingrediente – Fasole cu cârnați
- 3 căni de fasole uscată
- 2 cepe, tocate mărunt
- 2 linguri de usturoi tocat mărunt în prealabil
- 2 lingurițe de rozmarin uscat
- o linguriță de cimbru uscat
- 8 căni de supă de pui
- 2 cutii de roșii
- cârnați afumați, după preferințe, tăiați felii
- parmezan ras
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Mod de preparare - Fasole cu cârnați
- în primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de fasole cu cârnați, este să începeți prin a pune fasolea la fiert. Așadar, vom avea nevoie de o altă dimensiuni mai mari pe care o vom umple cu apă, iar în aceasta vom adăuga și fasolea, goală pe care o vom pune pe aragaz la foc mic.
- Separat, într-un bol de dimensiuni mai mari, vom adăuga ceapa tocată mărunt, usturoiul de asemenea tocat mărunt, condimentele dorite, ingrediente pe care le vom pisa foarte bine, iar ulterior amestecul se va adăuga în oală peste fasole.
- Și la scurt timp după ce aceasta a mai stat pe foc, vom adăuga și supa de pui, dar și cutiile de roșii, conținut pe care îl vom lăsa pe aragaz, la foc mic timp de aproximativ 5 ore.
- După ce au trecut aproximativ 2 ore de când am observat că, conținutul nostru a început să fiarbă, vom adăuga peste fasolea noastră din oală, și cârnații pe care i-am tăiat felii.
- În momentul în care fasolea noastră este fiartă îndeajuns, vom da focul la mare și va mai găti preparatul timp de aproximativ 30 de minute.
- După acest interval de timp, vom stinge focul și vom îndepărta oala de pe aragaz, iar rețeta de astăzi este gata de servit, dacă doriți cu parmezan ras deasupra. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Clătite cu fructe deasupra. Puteți opta chiar și pentru fructe congelate!