Rețeta zilei: fasole verde cu usturoi. Secretul care o face absolut delicioasă
Vara a venit iar legumele cu mirodenii sunt cele mai căutate mâncăruri în această perioadă. Iată cum să prepari o delicioasă mâncare de fasole verde cu usturoi, un deliciu răcoros și plin de savoare!
TIMPI DE PREPARARE
- Timp de preparare: 5 min
- Timp de gatire: 15 min
- Gata in: 20 min
INGREDIENTE
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
- 600 g fasole verde
- 5 roșii medii
- 6 căței de usturoi tocați
- 3-4 cepe medii
- sare, piper, mărar și pătrunjel tocat- după gust
Fasolea verde se taie în bucăţi de 2-3 cm şi se opăreşte un pic în apă cu sare. Se dă sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Ceapa se toacă mărunt şi se aruncă în tigaia cu ulei încins, amestecând continuu. Când devine transparentă, se adaugă în tigaie fasolea verde şi jumătate din cantitatea de roşii. Se lasă 5 minute pe foc, până se sting roşiile.
Citeste si: Cum arată "Porțile iadului"
Citeste si: Când începe postul Sfintei Marii 2019! Ce nu ai voie să faci sub nicio formă! E PĂCAT mare!
Citeste si: Cartofi carbonara. Cum să îi prepari rapid. Rețeta pe care nu o știai
Citeste si: Horoscop. Cuplul PERFECT al zodiacului. Rămân împreună toată viața