Feli, despre căsătoria mamei sale și despre alegerea de a fi fericită într-o relație. „Mama mea s-a măritat la 56 de ani. Nu e niciodată târziu să-ți dai voie să fii fericit.”

Feli, despre căsătoria mamei sale și despre alegerea de a fi fericită într-o relație. „Mama mea s-a măritat la 56 de ani. Nu e niciodată târziu să-ți dai voie să fii fericit.”
Feli, despre căsătoria mamei sale și despre alegerea de a fi fericită într-o relație. „Mama mea s-a măritat la 56 de ani. Nu e niciodată târziu să-ți dai voie să fii fericit.”

Feli a vorbit despre căsătoria mamei sale și puterea pe care și-a găsit-o să iasă din locul în care nu se mai simțea fericită.

Feli, cunoscuta și îndrăgita artistă, a făcut destăinuiri, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, iar pe lângă numeroasele subiecte despre viața ei personală și profesională, aceasta a povestit și despre căsătoria mamei sale. După 28 de ani de căsnicie și o pauză lungă, mama artistei a găsit puterea să facă din nou marele pas la vârsta de 56 de ani și spune că ea a fost anunțată în timp ce era la un concert. 

„Mama mea s-a măritat la 56 de ani. S-a măritat la 56 de ani a doua oară, după ce a divorțat de tata, după 28 de ani de căsnicie și o pauză lungă, lungă. Mama mea a știut să-și trăiască adolescența după doi ani. După doi ani de căsnicie și-a dat seama că nu e fericită cu soțul de atunci și au divorțat. Dar mama și-a dat voie să facă nebunia asta.
Eram la un concert nu știu unde, într-o zonă de munte. „Ce faci mamă? De astăzi mama ta se numește... Am fost și m-am căsătorit civil.” Știam că e într-o relație. Nu e niciodată târziu să-ți dai voie să fii fericit.”,
a mărturisit Feli.

Ce spune artista despre lecțiile pe care oamenii le au de învățat pe pământ

Citește și: Feli Donose vorbește despre posibilitatea de a adopta un copil: „Dintotdeauna mi-am dorit asta și de dinainte să o am pe Nora Luna.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Feli Donose
Feli Donose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Feli Donose a vorbit despre primul său eșec în industria muzicii: „Am plecat după un anunț din ziar, pentru că așa am simțit. Toată noaptea am plâns după aceea. M-am simțit foarte murdară.”

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Feli este de părere că atunci când oamenii vin pe pământ, își fac planuri dinainte cu ce experiență trebuie să trăiască și lecțiile care trebuie să le iasă în cale. Artista susține de fiecare dată că trebuie să-ți dai voie să trăiești toate stările și să te bucuri de fiecare experiență și emoție, deoarece niciodată nu e prea târziu să faci asta   „Și ce poți să faci dacă suferi? Se spune că atunci când venim pe pământ, ne facem planul să învățăm lecția aceea, să trăim aia, să avem experiența X, Y, Z.

Tu ți-ai ales. Ce te plângi dacă tu ți-ai ales să suferi? Una e cu ce plan pleci de acolo și între timp ți se șterg toate ca să fii pământean, să-ți vezi de treaba ta și viețile tale. Dă-ți voie să trăiești toate stările astea pentru că după o să fie plictisitor.”, a mai spus artista.
Feli Donose
Feli Donose[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Feli Donose vorbește despre posibilitatea de a adopta un copil: „Dintotdeauna mi-am dorit asta și de dinainte să o am pe Nora Luna.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies