Feli Donose vorbește despre posibilitatea de a adopta un copil: „Dintotdeauna mi-am dorit asta și de dinainte să o am pe Nora Luna.”

Feli Donose vorbește despre posibilitatea de a adopta un copil: „Dintotdeauna mi-am dorit asta și de dinainte să o am pe Nora Luna.”
Feli Donose vorbește despre posibilitatea de a adopta un copil: „Dintotdeauna mi-am dorit asta și de dinainte să o am pe Nora Luna.”

Artista încă nu se simte pregătită să facă acest pas.

Feli Donose a fost invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, acolo unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa personală și cea de familie. Artista este foarte fericită acum, deoarece după despărțirea de tatăl fetiței sale a reușit să își găsească fericirea în compania altei persoane. Cu toate acestea, Feli încă are pe suflet o dorință veche pe care o are încă de dinainte să devină mamă, aceea de a adopta un copil.

De ce nu adoptă Feli un copil?

Citește și: Feli Donose a vorbit despre primul său eșec în industria muzicii: „Am plecat după un anunț din ziar, pentru că așa am simțit. Toată noaptea am plâns după aceea. M-am simțit foarte murdară.”

Feli Donose vorbește despre posibilitatea de a adopta un copil
Feli Donose [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum a anunțat-o Feli pe fiica sa că ea și tatăl ei au ales să meargă pe drumuri separate? „I-am explicat foarte frumos despărțirea. I-am explicat-o sub formă de poveste.”

Chiar dacă își dorește în continuare acest lucru, artista a ținut să precizeze că momentan nu mai simte asta la intensitate maximă, deoarece în viața sa s-au produs anumite schimbări care au schimbat dinamica vieții.

Astfel, Feli trebuie să se ocupe de creșterea și educația fiicei sale, de nouă sa relație, dar și de îngrijirea mamei sale. De aceea, ideea de a adopta un copil a rămas un pic pe pauză în viața artistei și a scăzut din intensitatea pe care o avea la început.

„Îmi doream foarte mult să adopt. Dintotdeauna mi-am dorit asta și de dinainte să o am pe Nora Luna.

Cum s-a desfășurat viața mea după ce am devenit mamă și toată experiența vieții, chiar și schimbarea asta cu încheierea relației cu tatăl său, dorința asta de a adopta încă stă un pic pe pauză. Și-a mai scăzut un pic din intensitate, pentru că eu emoțional nu sunt pregătită, pentru că acum mă concentrez pe altceva. Crește copilul, trebuie să ne vedem de școală, ne-am mutat în casă nouă. Viață nouă, relație nouă.
Trebuie să am grijă și de mama. Nu aș putea din punct de vedere emoțional și psihic să susțin asta.”
, a declarat Feli Donose.

Feli Donose vorbește despre posibilitatea de a adopta un copil
Feli Donose [Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Poate cineva să îi închidă gura Monicăi Pop? „Sigur că au fost situații în care părerile altora au fost primordiale și m-au învins. Se poate întâmpla asta și nu mă supăr.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies