„Felicitări, arăți superb.” Ce ținută a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria. Vedeta se bucură de clipe relaxante

„Felicitări, arăți superb.” Ce ținută  a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria. Vedeta se bucură de clipe relaxante
„Felicitări, arăți superb.” Ce ținută a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria. Vedeta se bucură de clipe relaxante

Oana Roman se bucură de clipe relaxante, după ce a decis că este momentul pentru o vacanță bine meritată. Vedeta a ales ca destinație Bulgaria, iar cu această ocazie a postat în mediul online o fotografie cu ea în costum de baie.

Fosta prezentatoare TV se simte foarte bine în pielea ei, mai ales că a reușit să slăbească vizbil. În aceste momente se bucură de clipe relaxante și de soarele puternic.

Citește și: „A fost degeaba.” Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Ce le-a spus vedeta tuturor oamenilor cu care nu mai vorbește

Ce ținută a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria
Ce ținută a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria[Sursa foto: Facebook]

Ce ținută  a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria

Oana Roman se află într-o vacanță relaxantă pe litoralul bulgăresc și a împărtășit cu fanii săi primele fotografii în care poartă costum de baie. Imaginile au fost postate pe conturile sale de socializare și au atras atenția și comentariile entuziaste ale fanilor săi.

„Oana, ești superbă, felicitări!”, „Felicitări pentru consecvența în a slăbi! Arăți foarte bine!”,„Felicitări! Arăți superb!”, au fost doar câteva dintre comentariile postate de către admiratorii săi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oana a avut parte transformare vizibilă în ultima perioadă, prezentând acum aspectul pe care și l-a dorit. Se pare că cheia succesului său constă în respectarea unor ore regulate de masă.

„Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe.

Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13.00, 14.00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr. Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil”, a mărturisit Oana Roman.

Ce ținută a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria
Ce ținută a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria[Sursa foto: Facebook]

Anunțul făcut de Oana Roman despre Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei și-au îmbunătățit relația și se apropie tot mai mult de o împăcare. Fiica lui Petre Roman își exprimă acum aprecierea și are cuvinte frumoase la adresa fostului său soț.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La începutul lunii ianuarie, Oana Roman și Marius Elisei au anunțat public despărțirea lor, iar între cei doi a izbucnit un conflict intens. Cu toate acestea, situația s-a calmat treptat, iar acum relația lor pare să se îmbunătățească. Marius Elisei vizitează din ce în ce mai des casa vedetei, iar cei doi și-au reluat chiar și afacerile pe care le aveau împreună. Întrebată despre o posibilă împăcare cu tatăl fiicei sale, Oana Roman a declarat că nu poate anticipa viitorul și că totul se va întâmpla în momentul potrivit ibertatea.

„Eu sunt foarte ok, liniștită, foarte bine. Marius vine, iese cu Isa, ieșim, vorbim. Sunt foarte fericită că situația este așa. S-au calmat apele, e totul ok, Doamne, mulțumesc, Slavă Domnului. Împăcarea nu s-a produs, dar pentru Isa este foarte important ca noi să fim ok, prieteni, să putem să ieșim, să colaborăm, să facem lucruri împreună. Mie îmi place să lucrez cu el, pentru că el mă cunoaște, știe care este stilul meu.

Colaborăm și e zona asta a site-ului pe care îl avem și suntem ok. Dacă vom fi din nou împreună, doar viața o să o spună. Eu nu știu să zic. Eu las timpul să vorbească, întotdeauna. Așa e cel mai bine, spun eu. Nu trebuie să forțezi lucrurile, nici să le grăbești, trebuie să le lași să se întâmple așa cum trebuie și ele se întâmplă când trebuie și cum trebuie”, a declarat Oana Roman.

Ce ținută a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria
Ce ținută a purtat Oana Roman, în vacanță în Bulgaria[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Voi face o mică intervenție” Oana Roman, anunț pentru fani de pe patul de spital



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies