Felicitări de Sfântul Alexandru 2024. Cele mai frumoase urări de La Mulți Ani pentru sărbătoriți

Felicitări de Sfântul Alexandru 2024. Cele mai frumoase urări de La Mulți Ani pentru sărbătoriți
Felicitări de Sfântul Alexandru 2024

Află din rândurile de mai jos cele mai speciale urări de La Mulți Ani de Sfântul Alexandru!

Sfântul Alexandru, sărbătorit pe 30 august, a trăit în secolul al IV-lea, fiind un discipol al Arhiepiscopului Mitrofan al Bizanțului, iar mai târziu a fost desemnat ca patriarh în locul acestuia. Patriarhul Mitrofan l-a trimis pe Sfântul Alexandru să reprezinte Biserica la Primul Sinod Ecumenic de la Niceea, unde a avut rolul de a apăra adevărata credință împotriva lui Arie, deoarece unii preoți și susținători ai ereziei ariene începuseră să promoveze o învățătură care nu respecta tradițiile și credințele Bisericii.

Pe data de 30 august, mulți români își sărbătoresc onomastica în cinstea acestuia, astfel că este un prilej bun de a le transmite cele mai frumoase urări și gânduri de bine. Află din rândurile următoare cele mai speciale urări pentru sărbătoriți!

Felicitări speciale de Sfântul Alexandru 2024 pentru sărbătoriți

Felicitări de Sfântul Alexandru 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Mesaje speciale pentru iubit de ziua lui. Cele mai frumoase moduri prin care să-ţi surprinzi partenerul

  • „Cu ocazia zilei numelui tău, îți doresc mult noroc, fericire şi sănătate! Sper să ţi se îndeplinească toate dorințele pe care o să ţi le pui. La mulți ani, Alexandru/Alexandra!”
  • Astăzi, de Sfântul Alexandru, îți doresc tot binele și să ai parte de multă fericire alături de cei dragi sufletului tău!”

  • „Fie ca Sfântul Alexandru să îți aducă noroc și fericire în viață. La mulți ani, Alexandru/Alexandra!”

  • „Alexandru/Alexandra, să ai parte de un an plin de împliniri și de bucurii. La mulți ani!”

Cele mai frumoase urări de La Mulți Ani

Felicitări de Sfântul Alexandru 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: La mulți ani, Adrian, Adriana și Natalia! Mesaje și urări de trimis pe 26 august

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

  • „Fie ca această zi de Sfântul Alexandru să-ți deschidă calea unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți ofere un curcubeu la fiecare furtună și un zâmbet la fiecare lacrimă. La mulți ani, Alexandru/Alexandra!”
  • „La mulți ani! Îți doresc să te bucuri de o sănătate de fier, să ai noroc din plin și să fii copleșit de prosperitate!”

  • „Îți transmit cele mai calde urări de La mulți ani! Să ai parte de multă sănătate, numeroase realizări și să-ți îndeplinești toate dorințele alături de cei dragi.”
  • „La mulți ani, Alexandru/Alexandra! Îți doresc un cer senin, lipsit de nori, pe drumul tău să fie doar bucurii și flori. Să ai parte de noroc și fericire în viață!”

  • „Îți doresc un călduros „La mulți ani” cu ocazia zilei tale onomastice, iar Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să te binecuvânteze cu fericirea pe care o visezi și să-ți aducă pacea sufletească dorită.”

  • „Cu ocazia acestei zile deosebite pentru tine, mă alătur și eu celor care îți urează din tot sufletul să te bucuri de realizări, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani, Alexandru/Alexandra!”

Mesaje creștine de Sfântul Alexandru

Felicitări de Sfântul Alexandru 2024[Sursa foto: freepik]

Felicitări de Sfântul Alexandru 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

La mulți ani, Adrian, Adriana și Natalia! Mesaje și urări de trimis pe 26 august

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Anca Dinicu a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul său. Ce semnificație specială are

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies