„Femeile din generația mea erau femei! Fetele sunt alea care fac primul pas și este mare greșeală.” Vica Blochina critică femeile din ziua de astăzi!

„Femeile din generația mea erau femei! Fetele sunt alea care fac primul pas și este mare greșeală.” Vica Blochina critică femeile din ziua de astăzi!
„Femeile din generația mea erau femei! Fetele sunt alea care fac primul pas și este mare greșeală.” Vica Blochina critică femeile din ziua de astăzi!

Vica Blochina a vorbit despre femeile care fac primul pas într-o relație.

Vica Blochina, în vârstă de 48 de ani, este o femeie foarte cunoscută din showbizul românesc, care a ajuns în lumina reflectoarelor pe vremea când era dansatoare în barul Melody și a început o relație cu Victor Pițurcă, fiind cea mai cunoscută amantă din showbizul românesc.

De-a lungul vieții, blondina a adunat o experiență vastă în privința relațiilor de cuplu, iar acum împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online diferite sfaturi cu privire la modul în care a trebui să funcționeze o relație sănătoasă.

În cadrul unui video de pe pagina sa de YouTube, fosta balerină a vorbit despre femeile care fac primul pas într-o relație.

Ce a spus Vica Blochina despre femeile care fac primul pas într-o relație

Citește și: „Păi ăla care are bani mulți, ia totul și pleacă. Ăla are relații și bani. Ia și tot ce am eu pe numele meu! Nu îmi trebuie mie așa ceva” Vica Blochina nu și-a dorit niciodată să se căsătorească

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Eu consider că în pat trebuie să ajungi cu un bărbat atunci când te cunoști bine cu el, când ești foarte relaxată cu el!” Ce părere are Vica Blochina despre momentul oportun de a petrece timp cu un bărbat 

Blondina consideră că acest comportament este greșit, raportându-se la generația sa, atunci când femeile erau curtate de către bărbați.

În general, fetele acuma agață. Fetele sunt alea care fac primul pas și este mare greșeală. Pe vremea mea, femeile din generația mea, erau femei. Ca să ieși cu unu la masă, trebuie să îți facă capul mare, să te invite de mai multe ori. Mai ieșeai prima oară cu o prietenă, mai ieșeai cu două prietene. Mai plimbai pe la masă, nu mai răspundeai la telefon.

Mai îl plimbai, efectiv, îl făceai de cap .”, a spus Vica Blochina.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vica Blochina a vorbit despre bugetul într-o familie

Într-un alt video, blondina a criticat familiile care își împart bugetul și atât soțul, cât și soția, au unele cheltuieli de care se ocupă. Vedeta consideră că acest comportament nu este normal într-o familie.

Știi ce nu înțeleg eu în cupluri? Eu nu înțeleg când ăștia împart bugetul: ăsta e al tău, ăsta e al meu.

Eu asta nu înțeleg. Nu înțeleg, adică atunci când soțul plătește doar partea lui. Fiecare cu banii lui, cu bugetul lui. Asta eu nu înțeleg într-o familie .”, a mai spus Vica Blochina.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Eu nu cheltui mult! Nu sunt zgârcită, dar am muncit pentru banii ăia și nu îi arunc.” Monica Tatoiu nu este de acord cu vacanțele de fițe! Vedeta a vorbit deschis despre situația sa financiară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies