Femeile nascute in aceste zodii sunt speciale. Toti barbatii le iubesc

Femeile nascute in aceste zodii sunt speciale. Toti barbatii le iubesc
Femeile nascute in aceste zodii sunt speciale. Toti barbatii le iubesc

Fiecare femeie este frumoasa si speciala, chiar daca nu se regaseste pe aceasta lista.

Cu toate acestea, astrologii au alcatuit o serie de caracteristici pe care barbatii le considera foarte attractive, iar femeile din acest top le au.

Iata care sunt femeile din zodiac pe care toti barbatii le iubesc. Sunt foarte speciale.

Pesti

Femeile din zodia Pesti stiu cum sa atraga un barbat. Sunt foarte romantice, senzuale, au incredere de sine, dar nu ii intimideaza pe barbatii din preajma lor.

Nu sunt materialiste, sunt echilibrate cu cheltuielile.

Au nevoie de un barbat puternic, increzator, care sa stie sa pastreze pasiunea in relatie. Inteleg ca barbatul de langa ele are nevoie si de spatiu si ii lasa libertatea de care are nevoie

Varsator

Femeile din zodia Varsator sunt dornice de libertate si echitate. Au maniere unice de a aborda viata, sunt independente si puternice.

Isi apara cu tarie punctul de vedere si isi asuma responsabilitatea pentru faptele lor. Sunt persoane inteligente, dornice de conversatii intelectuale, dar si de aventuri neconventionale.

Au nevoie de un barbat inovator si responsabil, care isi infrunta problemele si cauta solutii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Zodiac chinezesc. Anul Cainelui de Pamant in 2018. Trei zodii vor cunoaste numai reusite

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies