Feminitatea în pericol. 4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații

4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații
4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații

Există câteva greșeli comune pe care femeile le pot face în relații sau în interacțiunile cu bărbații, și care pot să îi îndepărteze.

Din păcate, multe femei au obiceiul să critice bărbații fără un motiv clar. Criticarea frecventă și negativă poate să dăuneze relației. Este important să fii conștientă de modul în care îți exprimi nemulțumirile sau frustrările, pentru a evita să critici constant bărbatul. O comunicare mai constructivă poate duce la o relație mai sănătoasă.

Citește și: 3 semne clare care îți arată că ascunde ceva. Cum să identifici când partenerul ascunde ceva

4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații
4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații[Sursa foto: freepik]

Citește și: El își dorește divorțul dar tu nu ești de acord. Ce trebuie să faci în această situație?

Egoul nostru

Prima greșeală întâlnită des este când individul cedează ego-ului. Noi avem două părți ale noastre: ego-ul și spiritul nostru. Spiritul vine din iubire, este autentic, real și adevărat pentru cine suntem. În momentul în care am venit pe lume, eram autentici, puri și vulnerabili.

Cu trecerea timpului, în fiecare an, trebuie să ne adaptăm la mediul înconjurător,  la oamenii care ne-au crescut și la mediul în care trăim. Acest lucru ne determină să dezvoltăm o personalitate, un mod de a fi.

În fiecare an, facem tot mai multe schimbări și trecem prin multe comportamente care formează identitatea noastră, pe care o numim ego.

Problema este că adesea ego-ul nostru este o colecție de diferite comportamente care nu au fost cu adevărat potrivite pentru noi.

De exemplu, dacă în copilărie ai strigat în public și ai primit avertismente repetate de la părinții tăi să te oprești, poți ajunge să consideri că nu e bine să fii zgomotos în public.

Dezvoltăm ideea că trebuie să fim „băieți sau fete bune" și să ne adaptăm, dar asta nu ne ajută întotdeauna. Când vedem aceleași comportamente la altcineva, de exemplu într-un partener, nu ne plac, pentru că le-am respins în noi înșine.

În acest fel, putem reacționa cu iritare sau frustrare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În loc să învățăm să acționăm din inimă, să ne punem întrebări despre ce se întâmplă în mintea celuilalt în acel moment, să empatizăm cu ceea ce trec prinși să înțelegem motivațiile din spatele comportamentelor lor, deseori judecăm și criticăm.

Dacă putem învăța să acționăm din spirit, să venim cu iubire și să empatizăm cu ceilalți, să ne punem în locul lor, putem schimba cu adevărat dinamica relației.

4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații
4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații[Sursa foto: freepik]

Dragostea nu este numai despre lucrurile frumoase

Este important să acționăm din dragoste în loc de teamă. Frica este un sentiment prezent în viața noastră, dar, în anumite situații, poate fi benefică.

Cu toate acestea, în relațiile personale, trebuie să acționăm din dragoste.

 Atunci când acționăm din dragoste, luăm decizii frumoase și autentice, ne preocupăm de celălalt și încercăm să înțelegem motivele lor.

Aceasta nu înseamnă întotdeauna a fi plini de afecțiune, ci poate însemna și să spunem sau să facem ceva pentru că ne pasă de acea persoană.

Un factor care contează foarte mult este să înțelegem diferența dintre iubire și înțelepciune.

Poți să iubești o persoană și să ai grijă de tine în același timp. Uneori, asta înseamnă să fii sincer cu propria persoană și să ai curajul să ceri ajutor.

Autenticitatea

Dacă nu rămâi autentică și nu te menții fidelă propriei tale identități, vei dezvolta comportamente exagerate sau inadecvate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Este important să fii autentică în relație și să fii sinceră cu cine ești cu adevărat. Oamenii simt când cineva este autentic și autenticitatea ta poate aduce profunzime în relație.

Nu îți dorești să comunici și să fii deschisă

Cea de-a patra greșeală este închiderea completă și lipsa de vulnerabilitate. Dacă te închizi și nu împărtășești adevărul sau gândurile tale cu partenerul tău, relația va avea de suferit.

Dacă te închizi și nu împărtășești adevărul sau gândurile cu partenerul tău, relația poate suferi.

Este important să fii deschisă, să ai curajul să îți împărtășești gândurile și sentimentele, și să fii dispusă să te deschizi. Deschiderea în relație poate crea o conexiune mai profundă și poate face ca partenerul tău să se simtă special și valoros.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații
4 greșeli comune pe care femeile le fac și îndepărtează bărbații[Sursa foto: freepik]

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Un bărbat adevărat niciodată nu va trece peste o infidelitate. Cea mai mare prostie la o femeie este să povestești unui bărbat cu cine ai mai fost”Vica Blochina, despre infidelitatea la bărbați

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies