Fetiță obligată de mama ei să facă VIDEOCHAT. Micuța are doar opt ani

Fetiță obligată de mama ei să facă VIDEOCHAT. Micuța are doar opt ani
Fetiță obligată de mama ei să facă VIDEOCHAT. Micuța are doar opt ani

Caz revoltator în Timișoara, unde o fetiță a fost exploatată chiar de mama ei.

Cel care a sesizat autoritățile a fost chiar tatăl fetiței, care cere ajutorul acestora pentru ca mama să fie pedepsită. Deja în mediul online au început să circule imagini cu fetița lui, care apare complet dezbracată.

Citeste si: Era obeză, dar și-a dorit din tot sufletul să fie o mireasă de invidiat! A reușit să slăbească 30 de kilograme făcând ceva foarte simplu

La inceput, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș au fost acuzați de faptul că nu se implica în rezolvarea acestei probleme, dupa care s-au simțit obligați să facă urmatoarea precizare:
Fetiță obligată de mama ei să facă VIDEOCHAT

Citeste si: Cum au încercat comuniştii să-l facă pe Arsenie Boca episcop. „Este cunoscut de Gheorghiu-Dej şi dânsul vrea să-l promoveze“

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Supozițiile lansate în media de unele persoane induc ideea că fata ar fi obligată, de către mamă, să facă videochat și că ar fi implicată în activități de pornografie infantilă” au spus acestia, potrivit evz.ro.

„Tatăl minorei s-a prezentat, în cursul zilei de luni, 04.03.2019, la DGASPC Timiș, doar pentru a solicita informații despre cum ar putea să ia copilul de la mamă, care deține custodia acestuia (…)

Citeste si: Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro în SĂNĂTATE, a vorbit despre cancerul la colon! De ce apare această boală cumplită şi cum o putem preveni

Colegii din cadrul Serviciului de Prevenție și Intervenție în Urgență au contactat-o telefonic pe mama copilului, iar ulterior, tot în cursul zilei de 07.03.2019, s-au deplasat la domiciliul acesteia, unde au stat de vorba atât cu mama, cât și cu fetița.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

VREMEA. Prognoză meteo pentru perioada 9 martie-1 aprilie. ANM, anunt de ultima ora

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies