“Fii de ocupat să te îmbunătățești pe tine însuţi, încât să nu ai timp să îi critici pe ceilalți” Cum a reacţionat Loredana Chivu după parodia făcută de fiul lui Ştefan Bănica Jr

radu stefan banica o imita pe loredana
Radu Ștefan Bănică o imită pe Loredana

Radu Ștefan Bănică este un tânăr talentat, care studiază actoria, la U.N.A.T.C. Recent, fiul marelui artist a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care o imita pe Loredana Chivu.

Momentul s-a viralizat rapid, deoarece urmăritorii lui Radu s-au amuzat pe seama parodiei.

Radu Ștefan, parodie pe seama Loredanei Chivu

radu stefan banica o imita pe loredana
Radu Ștefan Bănică o imită pe Loredana[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Loredana Chivu, dezvăluiri surprinzătoare! „Sufeream enorm de mult. O rană care o să rămână toată viața deschisă”

În urmă cu scurt timp, blondina a oferit un interviu, care a ajuns popular pe internet, din cauza răspunsurilor vedetei.

Loredana se afla la un eveniment monden, unde un reporter a întrebat-o ce bolid le lux preferă. Foarte hotărâtă, Loredana a dat două nume de mașini, care valorează sute de mii de euro.

„Pentru evenimentul ăsta – Rolls, pentru zi cu zi – Urus!”, a declarat Loredana Chivu.

După acest moment, publicul a taxat-o pe blondină. Platforma Tik Tok s-a umplut de videoclipuri în care oamenii o imitau, râzând de Loredana.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a urmat trendul, postând la rândul său videoclipul în care o parodia pe vedetă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Parcă-i orginalul” Cum au reacționat urmăritorii lui Radu Ștefan Bănică

loredana chivu
Loredana Chivu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu am familie”. Solista trupei Mandinga, Biu Marquetti, dezvăluiri dureroase din trecutul ei

Fiul marelui artist s-a bucurat de popularitate, după ce a imitat-o pe Loredana Chivu. Nu doar că a dat aceleași replici precum blondina, ba chiar a purtat o perucă blondă. Radu a refăcut momentul în care Loredana vorbește despre cele două mașini de lux. Urmăritorii tânărului nu au ezitat să reacționeze, trimițându-i mesaje, în secțiunea de comentarii. Internauții au apreciat videoclipul, considerându-l amuzant. Mai mult, unii l-au comparat cu Mihai Bendeac.

„Parcă-i originalul/ Înainte să ajungă viral. 1 la 1 cu originalul/ Nici la original nu am râs atâta/ Mor de râs/ Viitorul Bendeac”,   sunt doar o parte din comentariile de la videoclip.  

Pe platforma Tik Tok au fost regăsite numeroase persoane care au refăcut momentul, imitând-o pe Loredana Chivu.

Radu Ștefan Bănică, un tânăr cu multe aspirații

radu stefan banica
Radu Ștefan Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. are 20 de ani și se poate mândri cu succesul timpuriu. Radu își dorește o carieră în actorie, de aceea urmează cursurile facultății U.N.A.T.C. Băiatul a moștenit talentul tatălui său și visează să îmbine teatrul cu muzica. La o vârstă atât de fragedă, deja a fost concurent la o emisiune în care a putut să își demonstreze talentul. Recent, Radu a intrat în lumea afacerilor.

Tânărul a deschis propria cafenea, într-o locație centrală, din Capitală.

Cum a reacționat Loredana Chivu

Mesajul Loredanei Chivu[Sursa foto: Instagram]

Loredana Chivu a postat un mesaj cu subînțeles pentru fiul artistului Ștefan Bănica Jr: “Fii de ocupat să te îmbunătățești pe tine însuţi, încât să nu ai timp să îi critici pe ceilalți” 

 

 


Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Noi modificări la bancomate. Ce se va schimba din 24 august 2022

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies