„Nu am familie”. Solista trupei Mandinga, Biu Marquetti, dezvăluiri dureroase din trecutul ei

Biu Marquetti, dezvăluiri dureroase din trecutul ei
Biu Marquetti, dezvăluiri dureroase din trecutul ei

Biu, solista trupei Mandinga, a trecut prin momente cumplite de-a lungul timpului. Ce dezvăluiri a făcut despre familia sa?

Biu Marquetti este solista trupei Mandinga și toată lumea o vede mereu energică, plină de viață și cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu ce se întâmplă cu adevărat în sufletul ei. Vedeta a fost greu încercată de viață, însă nu a vorbit despre acest subiect până acum. Cum a arătat viața ei în spatele camerelor de filmat?

Citeste si: „A fost o experiență unică” Mihaela Rădulescu și Felix, vacanță fabuloasă în Franța

Biu Marquetti, dezvăluiri dureroase din trecutul ei
Biu Marquetti, dezvăluiri dureroase din trecutul ei[Sursa foto: Instagram]

Solista trupei Mandinga nu știe unde este înmormântat tatăl ei

Pierderea tatălui și probleme de sănătate pe care le-a avut mama ei nu i-au dat pace foarte mulți ani, însă chiar și așa și-a găsit puterea să apară în fața fanilor cu zâmbetul pe buze, astfel că nimeni nu a știut ce s-a petrecut, de fapt, în viața ei.

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, vedeta a dezvăluit că nici până în ziua de zi nu a aflat

unde este îngropat părintele ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Mă duceam la biserică. Acolo plângem. Îi ceream lui Dumnezeu să aibă grijă de mama, să iasă bine toată povestea, să nu moară, și dacă se întâmplă ceva, să fiu eu în locul ei. Așa m-am rugat la Dumnezeu. În locul mamei mele? (n.r.:

și-ar fi dorit să moară) Da! Dacă era să se întâmple, da. Nu... (n.r.: nu știe unde este îngropat tatăl ei).

Ce mi-a lipsit mult în viață (n.r.: îi cerea tatălui ei) și să aibă grijă de fiica mea și de nepoata mea tot timpul și să fie lângă mine în situațiile grele, fiindcă aici am prieteni, dar nu am familie”, a declarat Biu.

Citeste si: Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Vedeta și-a dus fetița la spital

Biu Marquetti, dezvăluiri dureroase din trecutul ei
Biu Marquetti, dezvăluiri dureroase din trecutul ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Biu Marquetti: „I-a fost alături tot timpul”

Moartea tatălui său a venit ca un șoc atât pentru ea, cât și pentru mama ei. Potrivit declarațiilor făcute de vedetă, cea care i-a dat viață a fost cea mai afectată, iar Biu a trebuit să țină situația sub control.

„Mama mea a avut o perioadă de timp în care nu a mai putut să vorbească.

Pur și simplu a rămas mută. A fost foarte greu pentru ea, dar putere a găsit-o în mine și în familie, care i-a fost alături tot timpul.(...)

Trei ani, ceva de genul, de când a plecat (n.r.: a murit). Cinci, șase ani, ceva de genul. Era vindecată, cumva resemnată. A avut șocul acela când a murit, dar a trecut”, i-a mărturisit Biu lui Mihai Ghiță.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Mi-aș dori să mă căsătoresc”. Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea! Ce planuri de viitor are vedeta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies