Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Vedeta și-a dus fetița la spital

Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Vedeta și-a dus fetița la spital
Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Vedeta și-a dus fetița la spital

După o perioadă încărcată de proiecte, Simona Gherghe a plecat în vacanță, alături de familie. Cu toate că ar fi trebuit să se simtă bine, prezentatoarea TV a trecut prin momente foarte dificile.

Unul dintre copiii ei a avut probleme de sănătate și a fost nevoie de intervenția medicilor.

„Nu e mereu așa ușor” Prin ce a trecut Simona Gherghe în Grecia

simona gherghe copii
Copiii Simonei Gherghe[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce se poate vizita în Creta. Care sunt cele 8 obiective turistice pe care merită să le vizitezi

Vedeta este activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu urmăritorii ei, atât momentele fericite din viața ei, cât și cele negative.

După ce a postat fotografii din vacanța din Grecia, Simona a anunțat o veste destul de tristă. Prezentatoarea a povestit cum familia ei a trăit un episod stresant, din cauza stării de sănătate a fetiței ei, Ana. Se pare că micuța s-a confruntat cu o febră foarte mare, iar părinții ei au decis că trebuie să meargă la spital. Copilul a fost diagnosticat cu o amigdalită severă.

„Dar nu e mereu așa ușor.

Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră. Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii.”, a declarat vedeta.

Simona este fericită că acum, familia ei s-a liniștit și că se pot bucura împreună de relaxarea de la malul mării.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Ne bucurăm de cele mai frumoase apusuri și mâine o luăm de la capăt. E așa simplu, uneori”, a povestit Simona Gherghe.

Ce suferință mai are Simona Gherghe

simona gherghe sot
Simona Gherghe și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „E nevoie de voință” Cum a reușit Daniel Buzdugan să slăbească

Deși apare pe sticlă întotdeauna veselă, frumoasa blondină a mărturisit că are și ea momente de tristețe, cu care greu face față. Vedeta este foarte deschisă cu comunitatea ei și nu încearcă să pară ceva ce nu este.

Așadar, Simona și-a deschis sufletul față de urmăritorii ei și le-a povestit ce se întâmplă. Prezentatoarea TV a spus că se confruntă cu un complex, de foarte mult timp, de care nu reușește să scape. Cu toate acestea, Simona încearcă de fiecare dată să îl ascundă, prin diverse metode.

„Astăzi vorbim despre complexe. Despre complexul pe care eu îl am și îl am practic dintotdeauna. Am cearcăne și mă lupt de când mă știu să găsesc produse care să mă ajute să le acopere, fie că e vorba de machiaj sau creme minune.

Am o mulțime de nopți nedormite cu copii mici. Mamele cu copii mici știu treaba asta foarte bine”, a povestit Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

simona gherghe probleme
Cu ce probleme s-a confruntat Simona Gherghe[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Citeste si: „Eu și Adi ne certăm grav”. Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț! Ce se întâmplă în mariajul celor doi

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„E nevoie de voință” Cum a reușit Daniel Buzdugan să slăbească

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies