Fiica Andreei Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities, pregătită să fie soră mai mare. Cum a surprins-o micuța pe vedetă

andreea tonciu gravida
Andreea Tonciu își dorește o familie mare și unită

Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities, surprinsă de fiica ei cu ultimele cerințe. Este pregătită cea mică să aibă un frățior sau o surioară?

Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" trebuie să se pună pe treabă împreună cu soțul ei și să aducă vestea că un nou membru va sosi în familie. Fiica vedetei a declarat că este pregătită să devină surioară mai mare.

Fiica Andreei Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities", pregătită să fie soră mai mare. Cum a surprins-o micuța pe vedetă?

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities  a spus mereu că își dorește o familie mare și fericită și speră că va mai avea un al doilea

copil, asta pentru ca împreună cu soțul ei să experimenteze viața în patru.

"Poate din septembrie când ne vom duce noi doi. Deocamdată nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri", a spus Andreea Tonciu.

Citeste si: Antrenorul Adrian Vasile formează un cuplu cu fosta iubită a DJ-ului Vali Bărbulescu

andreea tonciu copil
fiica Andreei Tonciu își dorește un frățior sau o surioară[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se pare că nici fetița vedetei nu este străină de acest gând, căci i-a arătat mamei sale că poate avea grijă de un nou membru al familiei.

Andreea Tonciu a fost luată prin surprindere, dar fericită să știe că are și sprijinul celei mai importante persoane din viața ei.

Vedeta va pleca în vacanță alături de soțul ei, Dani Niculescu, și speră că de acolo se vor întoarce trei, astfel că totul va decurge așa cum au plănuit.

Citeste si: Matei Stratan a vorbit pentru prima dată despre așa-zisa relație cu Andreea Raicu: „Am văzut că se vorbește foarte mult despre noi”

"Îți place, mami? Ia uită-te la mine! Mai vrei o surioară?", i-a spus Andreea Tonciu fiicei sale, atunci când a văzut-o cu un copil mic în brațe.

andreea tonciu
Andreea Tonciu a fost surprinsă de fiica ei cu ultimele cerințe [Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Răspunsul Rebecăi nu a întârziat să apară, așa că micuța a fost extrem de entuziasmată la gândul că va fi surioară mai mare.

Andreea Tonciu este extrem de mândră de fiica ei, așa că postează extrem de des poze cu cea mică pe rețelele de socializare, acolo unde se află cei mai mulți dintre fanii vedetei.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Denisa Despa a fost gravidă cu gemeni și a pierdut sarcina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies