Matei Stratan a vorbit pentru prima dată despre așa-zisa relație cu Andreea Raicu: „Am văzut că se vorbește foarte mult despre noi”

Matei Stratan și Andreea Raicu
Matei Stratan colaj cu Andreea Raicu

De ceva vreme există zvonuri despre o relație între Matei Stratan și Andreea Raicu. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a decis să spună adevărul în privința aceasta.

Cu puțin timp în urmă, Andreea Raicu și Matei Stratan au petrecut timp împreună pe barca personală în valoare de opt milioane de euro a lui Matei. Mai mult de atât, Andreea Raicu este în relații foarte bune cu părinții afaceristului, așadar zvonurile nu au încetat să-și facă apariția.

Citeste si: Andreea Raicu, într-o relație cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea?

Toată lumea crede că Matei Stratan s-a îndrăgostit nebunește de Andreea Raicu. Fosta prezentatoare TV este plină de discreție în ceea ce privește viața ei personală, dar mai ales amoroasă. Andreea a declarat că are parte de o poveste de iubire dar nu a dat mai multe detalii despre cel cu care trăiește această poveste. Matei Stratan, sătul de zvonurile care circulă, a spart gheața și a vorbit despre presupusa relație amoroasă cu Andreea Raicu:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a spus Matei Stratan.

Prietenele au sărbătorit-o pe Andreea Raicu

Andreea Raicu a plecat în vacanță împreună cu mai multe prietene apropiate la Toscana pentru a celebra împlinirea vârstei de 44 de ani. Când a venit miezul nopții, fosta prezentatoare TV a fost sărbătorită la restaurantul la care a luat masa împreună cu prietenele ei și a mulțumit public tuturor celor care i-au fost aproape în acea zi specială. 

Andreea Raicu
Andreea Raicu de ziua ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Raicu, acuzată că a fost plătită să spună că mama sa are Covid-19: "Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea..."

„Ziua de naștere e acel moment în care te gândești la viața ta, la locul în care ești și la cel în care vrei să te îndrepți, la ce ai în viața ta și la ce îți dorești. Eu una am un singur cuvânt: RECUNOȘTINȚĂ pentru tot ce am, ce am primit( plăcut sau neplăcut) și tot ce am simțit.  Vă mulțumesc pentru toate urările minunate și toate gândurile bune.

Zilele acestea, pentru că ziua mea durează mereu câteva zile, m-am simțit extrem de iubită, răsfățată, liniștită, fericită, copleșită de generozitatea oamenilor din jurul meu, plină de recunoștință. Love you so much”, a declarat Andreea Raicu, pe Instagram.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies