Andreea Raicu, într-o relație cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea?

andreea raicu relatie matei stratan
Andreea Raicu a stat departe de lumina reflectoarelor pentru a putea avea o viață liniștită

Andreea Raicu a reușit să-și țină relațiile personale departe de lumina reflectoarelor. De data aceasta însă, Matei Stratan a fost surprins cu frumoasa vedetă.

Acum două luni, Andreea Raicu era văzută ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. De data aceasta, vedeta și-a dus relația la un alt nivel.

Andreea Raicu, într-o relație cu Matei Stratan?

Andreea Raicu a reușit să se mențină departe de lumina reflectoarelor, chiar dacă a recunoscut că este îndrăgostită și că într-adevăr există un iubit în viața ei.

Vedeta nu a vrut să dea mai multe detalii, dar paparazzi au găsit-o ieșind din casa fostului iubit al Mădălinei Ghenea.

Citeste si: Oana Zăvoranu va deveni mămică?! Primele declarații despre sarcină: „Vine bebe!”

Mai demult, Andreea Raicu ieșea din vila milionarului  și era surprinsă ca fiind într-o relație. De atunci, viața vedetei a decurs destul de simplu, fără aparitia știrilor în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

andreea raicu relatie iubit
Andreea Raicu a reușit să se mențină departe de lumina reflectoarelor[Sursa foto: Instagram Andreea Raicu]

„Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit', a declarat Andreea Raicu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu, scandal de proporții! Ce și-au spus cele două dive

Andreea Raicu este mai fericită ca niciodată, deși nu este foarte prezentă pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, de fiecare dată când postează fotografii, vedeta are parte de multe aprecieri și comentarii pozitive.

andreea raicu relatie iubit matei stratan
Andreea Raicu reușește să-și impresioneze fanii prin postările pe care le face pe social media[Sursa foto: Instagram Andreea Raicu]

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au fost împreună însă relația lor nu a rezistat distanței care îi despărțea.

„Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea, a declarat Mădălina Ghenea la momentul acela.

Andreea Raicu este foarte apreciat ă printre femeile care vor să aibă grijă de feminitatea lor și vor să fie împlinite și fericite.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Raicu, mai sincera ca niciodata: "Daca as putea cere unui pestisor sa imi indeplineasca o dorinta, as vrea sa fac un copil" VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies