Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu, scandal de proporții! Ce și-au spus cele două dive

bianca dragusanu scandal oana zavoranu
Bianca Drăgușanu s-a luat la ceartă cu Oana Zăvoranu

Un nou scandal fără precedent are loc în showbiz-ul românesc. De data aceasta protagonistele sunt chiar Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu continuă să le arunce afirmații dure divelor din România. De data aceasta, a venit rândul Biancăi Drăgușanu să fie expusă așa cum poate nimeni nu a mai văzut-o, doar că vedeta a luat la cunoștință și nu s-a stăpânit să nu-și aducă un punct de vedere. 

Bianca Drăgușanu în război cu Oana Zăvoranu

Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu sunt unele dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, mai ales datorită frumuseții de care dau dovadă, dar și a determinării.

Mărturie stau replicile pe care cele două dive și le oferă pe rețelele de socializare, acolo unde au pornit un întreg război.

Citeste si: Oana Roman nu mai poate face copii! Ce a pățit când a adus-o pe lume pe Isabella

Oana Zăvoranu a dezvăluit în urmă cu câteva zile un lucru neștiut despre Bianca Drăgușanu, ceea ce a stârnit vâlvă printre urmăritorii celor două vedete.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oana Zăvoranu a fost întrebată de unul dintre urmăritori dacă este prietenă cu Bianca Drăgușanu, iar soția lui Alex Ashraf a răspuns imediat: "Nu suntem prietene și nu vom fi vreodată! Terminați cu prietenia. Suntem cel mult cunoștințe, fără niciun fel de obligații, ok?”, a spus Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile.

bianca dragusanu ataca oana zavoranu
BIanca Drăgușanu i-a aruncat replici acide Oanei Zăvoranu[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

De la această întrebare până la o adevărată ceartă, a mai fost doar un pas. Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu și-au adus una celeilalte acuze destul de grave.

Citeste si: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Loredanei Chivu: "Vomit, nu mai pot."

Pe când Oana Zăvoranu spune despre Bianca Drăgușanu că a fost bătută de Alex Bodi, fosta soție a lu Victor Slav dezvăluie lucruri neștiute despre Querida.

oana zavoranu scandal bianca dragusanu
Oana Zăvoranu continuă să critice toate divele din România[Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu]

Oana Zăvoranu încearcă să le atace pe divele din România, dar se pare că de data aceasta a pornit o adevărată luptă împotriva Biancăi Drăgușanu.

Cine va câștiga, doar timpul o poate spune! Până atunci putem doar să asistăm la cearta dintre cele două și să sperăm că la un moment dat, spiritele se vor calma.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună?! “Bineînțeles că este și Victor..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies