Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Loredanei Chivu: "Vomit, nu mai pot."

oana zavoranu atac dur loredana chivu
Oana Zăvoranu o atacă dur pe Loredana Chivu

Fosta soție a lui Pepe nu ratează nicio zi în care să nu le umilească pe vedetele din România. De data aceasta, a venit rândul Loredanei Chivu.

Oana Zăvoranu își face timp în fiecare zi pentru a le lua la rost pe vedetele din țara noastră și de a le pune o etichetă nu tocmai elegantă. Bruneta a reușit s-o atace de data aceasta pe nimeni alta decât Loredana Chivu.

Oana Zăvoranu o atacă pe Loredana Chivu

Oana Zăvoranu a reușit s-o surprindă pe Loredana Chivu într-o ipostază nu tocmai plăcută. Pe una din rețelele de socializare, blonda făcea reclamă unui brand de ochelari de soare, însă Oana Zăvoranu a sesizat imediat că sub unghia Loredanei Chivu este mizerie.

Citeste si: Oana Roman nu mai poate face copii! Ce a pățit când a adus-o pe lume pe Isabella

„Când facem reclamă la ochelari Balmain fake, ne spălăm și noi jegul care colcăie sub gheare, ingalatoooo! Morcovi nu pui sub unghii? Că pot crește liniștiți…zic. Vomit, nu mai pot. De ce îmi trimiteți poze de-astea?”, a scris Oana Zăvoranu.

oana zavoranu atac loredana chivu
Oana Zăvoranu este întotdeauna sinceră cu cei care o urmăresc[Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Zăvoranu a primit fotografia cu unghia Loredanei Chivu de la un urmăritor și imediat a venit cu răspunsul. Diva nu poate să suporte vedetele care se cred mai presus de ceea ce sunt.

Nu doar că le atacă pe divele din România, dar Oana Zăvoranu reușește să acopere și subiectul divorțului Ralucăi Pastramă de Pepe.

Citeste si: Raluca Pastramă ar fi cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe! Divorțul celor doi se complică

„De scoala nu mai zic…Are 4 clase cu recreatii cu tot. Mediocritate si manele. N-are el vacante cata scoala am eu…aoleu, stati asa ca am uitat ca eu sunt si saraca, si inculta si posedata, nu am nici case ca de aia am stat eu la el in mansardala…nu am nici masini (ca de aia mi-a luat el vreo 3-4 cu cheita), merg si cu rata, am si ciunga-n par, sunt si nebuna,

si vreau sa apar si la tv pe spatele lui, ca doar vorbind de el ma mai baga si pe mine cineva in seama…”, a declarat Oana Zăvoranu   acum ceva vreme.

oana zavoranu despre loredana chivu
Oana Zăvoranu le atacă pe vedetele din România[Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu]

În ciuda atacurilor pe care le îndreaptă către vedetele din România, Oana Zăvoranu își ține fanii la curent si cu lucrurile frumoase care se întâmplă în viața ei.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

De cât timp îl înșela Raluca Pastramă pe Pepe: „Ea nu a trăit o simplă aventură...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies