Oana Roman nu mai poate face copii! Ce a pățit când a adus-o pe lume pe Isabella

Oana Roman
Oana Roman nu mai poate face copii

Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat în viața sa de când a devenit mamă pentru prima dată.

Oana Roman și-a dorit din tot sufletul să devină mamă și să își întemeieze o familie. Vedeta și-a văzut visul împlinit cu ochii atunci când a venit pe lume Isabella.

Însă, imediat ce a devenit mamă, Oana Roman a fost internată de urgență în spital și a fost la un pas de moarte, După acest moment dificil, vedeta a aflat că nu mai poate deveni mamă pentru a doua oară.

„După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a dezvăluit Oana Roman la Xtra Night Show.

Citeste si: Diana Senteș de la Exatlon, momente cumplite înainte să devină mamă: „Nu mai vreau nici un copil, nu mai vreau nimic”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oana Roman
Oana Roman a slăbit 17 kilograme[Sursa foto: Facebook]

Fiica lui Petre Roman a mai dezvăluit și care este motivul pentru care nu mai poate avea alți copii.

Citeste si: Oana Roman, secretul siluetei sale: „Mănânc cât o vrăbiuță”

„În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu a voie.

Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari”, a mai punctat aceasta.

În ultimul an, Oana Roman a reușit să slăbească aproximativ 17 kilograme, după ce a făcut mai multe tratamente corporale. Vedeta a ținut și dietă în acest timp, iar rezultatele nu au întârziat să apară și acum poate îmbrăca haine cu patru măsuri mai mici.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Nicoleta Luciu revine la TV?! Ce a declarat vedeta!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies