Oana Zăvoranu va deveni mămică?! Primele declarații despre sarcină: „Vine bebe!”

oana zavoranu declaratii copil
Oana Zăvoranu și-a șocat fanii cu ultimele declarații din online

Oana Zăvoranu continuă să-și șocheze fanii prin declarațiile pe care le realizează în mediul online, în ultima perioadă. De data aceasta, însă, superba actriță a vorbit, pentru prima dată, despre o posibilă sarcină.

După ce le-a criticat pe vedetele din România, Oana Zăvoranu continuă să facă declarații șocante pe rețelele de socializare, acolo unde mii de fani o urmăresc pentru a afla ce mai pregătește diva. 

Oana Zăvoranu, mămică?!

Oana Zăvoranu și-a obișnuit fanii cu o sinceritate debordantă și cu un curaj care o caracterizează încă de când s-a lansat în showbiz. După ce le-a luat pe toate vedetele la "control", frumoasa vedetă a făcut o declarație care i-a lăsat mască pe toți prietenii săi virtuali.

De cele mai multe ori, Oana Zăvoranu își lasă fanii să-i adreseze diverse întrebări la care vedeta răspunde cu ușurință, fără a fi jenată sau atacată. 

Bruneta a reușit într-un timp record să atace foarte multe vedete din România, fără teama de a fi judecată.

Citeste si: Oana Roman nu mai poate face copii! Ce a pățit când a adus-o pe lume pe Isabella

oana zavoranu bebe declaratii
Oana Zăvoranu continuă să șocheze lumea prin declarațiile pe care le face pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Una dintre întrebările adresate de către un urmăritor are legătură cu viața personală a Queridei. Mai exact, unul dintre fani a întrebat-o pe Oana Zăvoranu dacă își dorește un copil. 

Răspunsul brunetei a șocat internetul, pentru că nimeni nu se aștepta ca Oana Zăvoranu să fie atât de deschisă și să răspundă atât de repede "provocării".

Citeste si: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Loredanei Chivu: "Vomit, nu mai pot."

Vine și bebe că este cazul, se cam lasă așteptat șmecherul”, a fost răspunsul dat de Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu nu se sfiește să spună tot adevărul despre oricine i-ar ieși în cale. La un moment dat, vedeta a făcut câteva dezvăluiri chiar despre Pepe.

oana zavoranu declaratii viitor copil
Oana Zăvoranu le-a declarat fanilor că își dorește să devină mămică atunci când va veni momentul oportun[Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu]

„Eu am informații și o spun în premieră. Acum câțiva ani de zile m-am certat îngrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el că este homosexual. Hai să vă spun că și eu sunt în posesia unor mesaje care atestă că e homosexual. Se vorbește în oraș că lumea cam știe că omul are bucurii la băieți. Normal că am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături.

Eu nu zic că bag mâna în foc, așa mi s-a spus”, a declarat Oana Zăvoranu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Oana Roman, despre divorțul lui Pepe: „Nu cred că el și-a dorit..."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies