Fiica mea il vrea doar pe tati si trebuie sa recunosc ca asta doare

Fiica mea il vrea doar pe tati si trebuie sa recunosc ca asta doare
Fiica mea il vrea doar pe tati si trebuie sa recunosc ca asta doare

"Nu te vreau. Nu te vreau. Nu te vreau." Este fraza de care te temi de multe ori si pe care nu vrei sa o auzi, mai ales cand vine de la fiica ta.

Apoi pune asta pe repeat si vei afla cum ma simt eu acum. Nicio femeie nu este de piatra ca sa accepte ca universul fiicei sale se invarte doar in jurul tatalui.

Citeste si: STUDIU: S-a aflat motivul pentru care mamele sunt atat de obosite dimineata

Stii acea expresie "Fata lui tata?" E draguta, nu-i asa?

Fetita mea de 3 ani ma loveste in stern, in timp ce eu ma lupt sa o imbrac cu pijamaua in timp ce striga: "Vreau ca tati sa o faca!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum iti protejezi copilul de virusuri cand esti bolnava. Sfaturi utile

Raspunsul ei? O lovitura complet non-ironica pentru uterul meu, in timp ce se zbate sa scape. Si reuseste. Ma asez pe podea si ma uit dupa ea cum fuge ca pantalonii de pijama in vine.

Uite ce e. Imi place ca il iubeste pe tatal sau.

Imi place ca au o legatura deosebita. De asemenea, inteleg ca aceasta ar putea fi foarte bine o faza- o faza care a durat de la nastere pana acum. De asemenea, inteleg ca este doar un copil a carui abilitate de empatie este mica.

Eu sunt adult. Imi amintesc de acest lucru pana in momentul in care, in timpul pranzului, ea plange dupa tatal ei si intreaba cate ore mai sunt pana cand ajunge acasa.

Citeste continuarea pe copilul.ro.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

STUDIU: S-a aflat motivul pentru care mamele sunt atat de obosite dimineata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies