Florentina, fosta iubită a lui Livian, în brațele unui alt fost concurent de la Puterea Dragostei?!

florentina si livian relatie
Florentina Neagu este suspectată că ar umbla cu un alt fost concurent de la Puterea Dragostei

De când s-a despărțit de Livian, Florentina Neagu nu s-a mai afișat pe internet cu niciun bărbat. Acum însă, frumoasa brunetă a fost văzută alături de Cătălin Marcu.

Florentina Neagu a avut o relație cu Livian Pop la scurt timp după ce acesta a câștigat sezonul doi de la Puterea Dragostei. Cu toate acestea, povestea de iubire nu a rezistat prea mult, așa că amorezii și-au spus ADIO destul de repede. De atunci, fosta iubită a lui Livian nu a mai fost văzută la brațul unui alt bărbat, însă acum se fotografiază deseori cu Cătălin Marcu, un alt fost concurent al show-ului de la Kanal D.

Florentina, fosta iubită a lui Livian, în brațele unui alt fost concurent de la Puterea Dragostei

După ce relație de iubire dintre Florentina Neagu și Livian Pop s-a destrămat, fiul lui Nelson Mondialu a ținut să precizeze acest lucru, pentru a nu se răspândi informația spre mai multe surse.

Citeste si: Cristina Mihaela a anunțat cine este eliminat la Puterea dragostei: „Mi-aș fi dorit să ajungi în finală”

florentina neagu relatie
Florentina Neagu a fost văzută deseori în compania lui Cătălin Marcu, fost concurent la Puterea Dragostei[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse”, a declarat Livian Pop la scurt timp după despărțirea de Florentina Neagu.

Citeste si: Radu de la Puterea dragostei, ieșire nervoasă! A ieșit supărat din platou

De curând, Florentina Neagu a postat o fotografie cu un bărbat, alături de care pare că și-a refăcut viața sentimentală. După ce și-a uimit fanii, fosta iubită a lui Livian a ținut să facă publice mai multe poze cu Cătălin Marcu, un fost concurent de la Puterea Dragostei.

neagu florentina relatie
Florentina Neagu nu s-a mai afișat cu un alt bărbat pe rețelele de socializare[Sursa foto: wowbiz.ro]

Cei doi și-au trecut timpul împreună destul de des, având în vedere că fotografiile sunt făcute în zile diferite, însă Florentina Neagu nu a vrut să dea mai multe informații despre o presupusă relație.

Se pare că fosta iubită a lui Livian a devenit extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, dat fiind faptul că ultima ei relație s-a soldat cu un eșec.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Dezvăluiri neașteptate din partea lui Radu la Puterea Dragostei! "Cu Andreea m-am..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies