Florin Zamfirescu vine în ajutorul lui George Burcea după scandalul instigării la violență domestică: „El este un individ repezit...”

Florin Zamfirescu vine în ajutorul lui George Burcea
Florin Zamfirescu vine în ajutorul lui George Burcea

Celebrul actor îi ia apărarea lui George Burcea după derapajul public care a uimit întreaga țară!

Ieșirea necontrolată în spațiul online a lui George Burcea l-a costat foarte scump! Live-ul făcut de acesta pe Facebook în urmă cu doar câteva zile a strârnit nenumărate reacții negative, drept pentru care până și romanul lui intitulat „Scrisoare către Ceaușescu” a fost retras de pe piață de câtre Editura   Hyperliteratura. În apărarea lui vine acum faimosul actor Florin Zamfirescu, care menționează că reacția lui i se pare firească, motivându-și, bineînțeles, afirmația. 

Citeste si: Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea! Cum a aflat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” despre scandal

George Burcea, susținut de Florin Zamfirescu
George Burcea, susținut de Florin Zamfirescu[Sursa foto: Facebook]

Florin Zamfirescu, despre derapajul lui Burcea: „Mă interesează foarte mult”

George Burcea a instigat la violență împotriva femeilor după ce ar fi fost ironizat, în cadrul live-ului pe care l-a inițiat pe contul său de Facebook, de niște femei, din cauza faptului că a povestit că gătește.

Cu toate că scandalul i-a adus până acum numai regrete, actorul Florin Zamfirescu sare în ajutorul lui, spunându-și punctul de vedere.

„Reacția lui mi se pare foarte firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînțelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el. Din câte am înțeles, scrie și cărți, el este un individ repezit, pripit și care se enervează repede.

Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă. Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosita sau bine folosita. Eu as vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit” , a declarat Florin Zamfirescu la o emisiune, prin intermediul unei intervenții telefonice. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai mult decât atât, celebrul actor este de părere că reacția lui George Burcea nu este de judecat, în condițiile în care se știe deja că acesta a fost provocat și că felul lui de a reacționa l-a făcut să spună toate acele lucruri.

„Noi trăim niște vremuri îngrozitoare, politice, financiare. Acum ne-am găsit pe George Burcea, are și el niște reacții. Fetele acelea meritau nu doar vorbele lui Burcea.

A lovit pe cineva? Nu a lovit. Nu a dat în cap nimănui”, a completat Florin Zamfirescu.

Citeste si: Viviana Sposub sare în ajutorul lui George Burcea: „George nu este un agresor!”

George Burcea, acuzat că a instigat la violență împotriva femeilor
George Burcea, acuzat că a instigat la violență împotriva femeilor[Sursa foto: Instagram]

George Burcea își cere scuze public pentru ieșirile nervoase

La scurt timp după ce a fost acuzat pentru instigare la violență împotriva femeilor, George Burcea a șters materialul video de pe Facebook, iar mai apoi a publicat un mesaj în care își cere scuze pentru afirmațiile pe care le-a făcut.

Deși gestul este considerat impardonabil pentru foarte mulți dinrtre urmăritorii săi, actorul nu a lăsat totul în voia sorții.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică.

În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste nici și niciunei femei.

Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de situație. Înțeleg de ce este complet greșit ceea ce am spus și înțeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică și bolnavă. Îmi pare foarte rău și nu pot face altceva decât să îmi cer iertare și să mă educ mai mult pe acest subiect. Îmi asum valul de reacții negative. Ceea ce am spus este impardonabil și este normal ca oamenii să mă tragă la răspundere.

Îmi asum responsabilitatea, îmi cer scuze încă o dată și îmi pare rău. Înțeleg durerea femeilor care trec prin violență domestică zi de zi și care își protejează agresorii. Vreau să ajut, în niciun caz nu îmi doresc să fiu parte din problemă. Asta mi-am dorit dintotdeauna, să ajut, dar intenția nu justifică în niciun fel cuvintele pe care le-am folosit.

Voi continua să lupt împotriva violenței domestice, iar cu siguranță greșeala pe care am făcut-o m-a determinat să înțeleg mai bine gravitatea acestui subiect”, este mesajul transmis de George Burcea.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ilinca Vandici, veste uluitoare despre Mădălina Pamfile! Ce a pățit concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies