Foarte tare! De ce trebuie sa iti pui vata in buric

Foarte tare! De ce trebuie sa iti pui vata in buric
Foarte tare! De ce trebuie sa iti pui vata in buric

Desi pare greu de crezut la prima vedere, daca iti pui un pic de vata in buric, acest remediu te va ajuta sa lupti impotriva racelilor, gripei, tusei, impotriva durerilor abdominale si menstruale.

Acest remediu extrem de simplu este probabil una dintre cele mai eficiente metode populare pentru tratarea racelilor, gripei, tusei si altor boli si afectiuni.

Este o metoda surprinzator de simpla si foarte eficienta, spun sustinatorii ei. De asemenea, nu trebuie sa ai vreun talent special pentru a folosi vata in acest scop sau pentru a o aplica in interiorul ombilicului.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa inmoi un mic ghemotoc de vata din bumbac in alcool (cu o concentratie de aproximativ 50%).

Stoarce bine excesul de alcool din vata si pune vata imbibata direct pe buric. Acopera vata cu o punga de plastic, bandaj, leucoplast sau chiar o bucata de material textil, pentru ca bucatica de bumbac sa stea bine fixata in acel loc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies