Focar de coronavirus în Buzău- medicul care coordona criza COVID-19 a fost infectat!

focar-de-coronavirus-in-buzau
ancheta la spitalul judetean buzau

Focar de coronavirus în Buzău. După ce s-au descoperit numeroase cazuri de COVID la spitalul Județean Buzău, medicul care coordona criza COVID-19 din județ a fost confirmat pozitiv.

Focar de coronavirus în Buzău, după ce doisprezece cadre medicale de la Spitalul Județean au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Totodată, Șefa DSP (Direcția pentru Sănătate Publică) a fost și ea testată pozitiv cu noul coronavirus, deși controlează întreaga criză epidemiologică din județ.

Citeste si: Marcel Vela anunță controale pe litoral: „Sper să nu se ajungă la închiderea plajelor”

Carmen Scântei, coordonatoarea crizei COVID-19 în Buzău, s-a testat pentru COVID-19 după ce un examen tomografic releva că ar fi infectată cu noul coronavirus. Doar o zi mai târziu (n.red.- Miercuri, 1 iulie a.c.) testul acesteia a ieșit pozitiv.

focar-de-coronavirus-in-buzau
ancheta la spitalul judetean buzau

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Focar de coronavirus în Buzău- 12 cadre medicale și șefa DSP, testate pozitiv cu COVID-19

Deși a mai făcut două teste în cursul săptămânii trecute, acestea au ieșit negative, iar Carmen Scântei a fost internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Buzău după ce a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus pe data de 1 iulie a anului curent.

Citeste si: Avertismentul OMS: Pandemia de coronavirus continuă să se agraveze

În urmă cu aproximativ două săptămâni a fost deschisă o anchetă epidemiologică la Spitalul Județean Buzău, după ce 12 cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus.

Totodată, în aceeași zi în care Carmen Scânteie a fost confirmată pozitiv pentru coronavirus, alte patru cadre medicale au contractat infecția, iar pe raza județului Buzău s-au înregistrat 39 de cazuri de COVID-19.

Totodată, în județul Buzău s-a înregistrat și cel mai tânăr pacient infectat cu SARS-CoV-2, fiind vorba despre un bebeluș de doar nouă luni. Alături de el, în aceeași situație, se mai află un copilaș de trei ani.

Printre cazurile din Buzău, se află doi medici, asistente și infirmiere de la Spitalul Județean.

Citeste si: Avertisment din partea lui Raed Arafat! E veste proastă pentru români: „Măsurile de relaxare duc la creștere necontrolabilă”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Medicul Virgil Musta despre focarele de coronavirus: „Virusul atacă rău. Trebuie luate măsuri!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies