Fratele lui Kate Middleton s-a însurat! Prima imagine de la nunta la care au participat și Ducii de Cambridge

Fratele lui Kate Middleton s-a însurat! Prima imagine de la nunta la care au participat și Ducii de Cambridge
Fratele lui Kate Middleton s-a însurat! Prima imagine de la nunta la care au participat și Ducii de Cambridge

Bucurie mare în familia regală britanică! Fratele mai mic al lui Kate Middleton s-a însurat weekend-ul trecut, iar evenimentul a fost cu adevărat spectaculos!

James Middleton, fratele mai mic al lui Kate Middleton, s-a însurat în urmă cu doar câteva zile cu frumoasa franțuzoiacă Alizée Thevenet, cea cu care are o relație încă din anul 2018. De profesie analist financiar, tânăra i-a furat inima lui James care spune public că este îndrăgostit de ea până peste cap.

Citeste si: Tori Spelling şi Dean McDermott își anunță divorțul! Motivul i-a uimit pe fani: „Dependența lui Dean...”

Evenimentul mult așteptat s-a desfășurat în cursul zilei de sâmbătă, 11 septembrie, în satul francez Bormes-les-Mimosas de pe Coasta de Azur, cu participarea Ducilor de Cambridge şi a copiilor lor, Prinţii George, Charlotte şi Louis.

Cel care a publicat și primele informații cu privire la desfășurarea ceremoniei a fost chiar James Middleton, în vârstă de 34 de ani: „ Ieri m-am căsătorit cu iubirea vieţii mele înconjurat de familie, prieteni şi, desigur, de câţiva câini”.

Citeste si: Britney Spears s-a logodit! Cum arată superbul inel pe care l-a primit de la Sam Asghari

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Câinii l-au ajutat enorm pe James în lupta sa cu depresia.
Câinii l-au ajutat enorm pe James în lupta sa cu depresia.[Sursa foto: Instagram - James Middleton ]

Nu foarte multe persoane știu că aceste animale l-au ajutat enorm pe tânăr în momentul în care a fost diagnosticat cu depresie severă.

La nuntă au fost invitați şi Pippa Middleton, împreună cu soţul ei, James Matthews, precum şi părinţii mirelui, Michael şi Carole Middleton.

Citeste si: Scott Disick și Amelia Hamlin s-au despărțit! Ce a făcut fostul soț al lui Kourtney Kardashian

Prima fotografie de la nunta lui James Middleton
Prima fotografie de la nunta lui James Middleton[Sursa foto: Instagram - James Middleton ]

James Middleton și superba Alizée Thevenet s-au logodit în anul 2019, dar au fost nevoiţi să amâne nunta de două ori, asta din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei.

Chiar și în acest caz, William, Kate şi copiii lor mai mari, George şi Charlotte, sunt obligați să se testeze anti-Covid la două zile după ce se întorc din Franţa deoarece așa sunt prevăzute regulile impuse de autorităţile britanice. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies