Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”

Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”
Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”

Fuego a vorbit despre un moment emoționant din viața lui, atunci când a dat banii înapoi la o nuntă.

Fuego, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din țară, cu o carieră de succes și cu numeroase premii obținute până acum, a povestit, în cadrul podcastului Povești de Film cu Mara Bănică, despre un moment emoționant din viața lui, atunci când a fost chemat la o cântare. Acesta a vorbit cu lacrimi în ochi despre cum a fost sunat de o doamnă, care lucra în Italia la curățenie, să îi spună că bucuria ei cea mai mare este să își vadă fata căsătorită, iar el să cânte la nunta acesteia, după ce a fost plecată timp

de 15 ani din țară.  „Am evenimente și peste patru ani. Oameni care se căsătoresc, dar nu e o rușine. Eu cânt și la nunți dacă sunt chemat. E o rușine să cânți la nunți? Să faci tineri fericiți? Doamne ferește! Sunt oameni amărâți care mă cheamă și mă duc. N-am să uit cât trăiesc eu în momentul în care am dat banii înapoi la o doamnă. O doamnă și-a căsătorit fata.
M-a sunat și mi-a spus: „mie nu mi-e rușine, domnul Paul, să vă spun că eu sunt în Italia de peste 15 ani și nu mi-e rușine să spun că spăl și farfurii, spăl și wc-uri, fac curat la oameni în diferite locuri, prin casă. Fac lucrul acesta doar ca să-mi țin copiii în țară.” Divorțată, de altfel, femeia. O femeie care avea undeva la vreo 60 și ceva de ani.
„Bucuria mea, anul acesta, să vă am pe dumneavoastră la nuntă. Să se bucure fata mea de o nuntă frumoasă.”,
a spus Fuego.

Fuego a izbucnit în plâns și a dat banii înapoi la o nuntă

Citește și: Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

În momentul în care ajuns la locație și s-a întâlnit cu doamna respectivă, care s-a apucat de plâns atunci când i-a scos banii din sân, l-a emoționat până la lacrimi atunci când a văzut mâinile muncite care i-au întins

bancnotele pentru cântare. În acel moment, artistul s-a hotărât să îi dea banii înapoi. „Ploua foarte tare, țin minte că am ajuns în fața localului, am sunat-o pe doamna să iasă afară să văd pe unde să intru, să nu mă vadă lumea pentru că era surpriză. Și doamna a venit la mine și a început să plângă. „ Domnul Paul, Doamne, cât v-am așteptat! Uite aici sunt banii.”
În sân. În mâini muncite. Nu erau mulți bani, dar toți erau mici, îmi bancnote mici. Și mi-a venit să plâng și i-am dat banii înapoi. Și i-am spus. „Doamnă, haideți să cânt.” A fost atât de emoționant acel moment pentru că aia era o femeie muncită. Știa ce înseamnă banul acela pe care l-a strâns el să îl dea lui Fuego.”,
a mai spus Fuego.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies