„Folosesc produse cosmetice adecvate tipului meu de piele, care funcționează foarte bine.” Lili Sandu a mărturisit care este secretul ei pentru o siluetă perfectă

„Folosesc produse cosmetice adecvate tipului meu de piele, care funcționează foarte bine.” Lili Sandu a mărturisit care este secretul ei pentru o siluetă perfectă
„Folosesc produse cosmetice adecvate tipului meu de piele, care funcționează foarte bine.” Lili Sandu a mărturisit care este secretul ei pentru o siluetă perfectă

Lili Sandu a oferit informații despre metodele pe care le utilizează pentru a-și menține forma fizică după ce a devenit mamă.

La vârsta de 44 de ani, Lili Sandu impresionează pe toată lumea cu o siluetă impecabilă. Chiar dacă a trecut prin experiența maternității și a depășit pragul de 40 de ani, perioadă în care se spune că procesul de slăbire devine mai dificil din cauza diverselor factori, prezentatoarea TV a descoperit, fără îndoială, secretul unui aspect impecabil.

Citește și: „Nu puteam să-mi controlez emoțiile.” Lili Sandu și-a găsit liniștea în alcool, după ce a trecut printr-o depresie postnatală

Lili Sandu a mărturisit care este secretul ei pentru o siluetă perfectă

Este cunoscut faptul că Lili Sandu a renunțat de ceva timp la consumul de carne, iar alimentația, conform afirmațiilor sale, reprezintă unul dintre factorii cheie care o ajută să obțină o siluetă de vis.

„Secretul este… faptul că nu există niciun secret! Fac lucruri obișnuite și accesibile oricui.

Fac sport și sunt atentă la ce și cât mănânc. Nu mă abțin de la nimic, dar niciodată nu fac abuz de mâncare. Sunt foarte activă din fire, dar mă ajută și faptul că am un copil! Faci mult mai multă mișcare când ești mămică. Nu în ultimul rând, aloc întotdeauna timp pentru îngrijirea mea. Folosesc produse cosmetice adecvate tipului meu de piele, care funcționează foarte bine.”, a declarat Lili Sandu, potrivit Fanatik.

În ciuda eforturilor de a se menține mereu în cea mai bună formă, Lili Sandu a mărturisit că se confruntă adesea cu prejudecăți și păreri negative. Chiar și așa, actrița încurajează femeile să nu acorde prea multă atenție vorbelor și judecăților celor din jur și să fie autentice în orice situație.

„Consider că un aspect îngrijit reprezintă întotdeauna un avantaj. Felul în care te prezinți este cartea ta de vizită.

Prejudecățile au existat dintotdeauna și cu siguranță vor continua să fie prezente în toate domeniile, indiferent de persoana în discuție. Majoritatea femeilor se confruntă cu această problemă și sunt nevoite să demonstreze că nu sunt doar un chip frumos, ci mai mult decât atât, iar eu încurajez toate doamnele și domnișoarele să militeze pentru a demonstra cine sunt ele cu adevărat.”, a continuat aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rutina pe care o are dimineața, înainte de emisiune

Vedeta a mărturisit că respectă un ritual personal înainte de a intra în direct de fiecare dată și că durează aproximativ două ore.

„Îmi ia în jur de două ore. În cazul meu, diminețile încep foarte devreme. Mă trezesc, am propria mea rutină de începere a oricărei dimineți, după care îl pregătesc pe TJ pentru grădiniță.

Silviu este cel care îl duce acolo. Odată ce băieții mei ies pe ușă, îmi adun repede lucrurile și fug spre platou. Imediat cum ajung, intru la păr și machiaj fiindcă timpul este extrem de limitat. Întotdeauna profit de faptul că stau degeaba în timp ce sunt machiată și coafată. Prin urmare, în acele zeci de minute primesc ultimele instrucțiuni înainte de începerea emisiunii. ”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Citește și: Ce trebuie să faci dacă partenerul de viață te ignoră

 

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Un act nu mai contează atât de mult” Lili Sandu, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fiului ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies