Fursecuri cu topping de ciocolată și fulgi de cocos. Un desert pe placul tuturor!

fursecuri cu topping de ciocolata

Fursecuri cu topping de ciocolată și fulgi de cocos

Fursecurile cu topping de ciocolată și fulgi de cocos se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând

pașii de mai jos veți putea prepară o rețetă perfectă de fursecuri cu topping de ciocolată și fulgi de cocos. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase fursecuri cu topping de ciocolată și fulgi de cocos, preparate așa cum se cuvine.

 

Rețetă de  Fursecuri cu topping de ciocolată și  fulgi de cocos

Rețeta delicioasă de fursecuri cu topping de ciocolată și fulgi de cocos, absolut minunate, se prepară în doar 4 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă de  Fursecuri cu topping de ciocolată și  fulgi de cocos este de 45 minute

Timp de preparare – 15 minute

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Timp total – o ora

Rețeta de  Fursecuri cu topping de ciocolată și  fulgi de cocos este pentru 5 persoane

fursecuri
Fursecuri cu topping de ciocolată și fulgi de cocos[Sursa foto: freepik]

Ingrediente –  Fursecuri cu topping de ciocolată și  fulgi de cocos

  • 250 g făină
  • 200 g unt
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 gălbenuș
  • 100 ml lapte
  • O linguriță pudră de vanilie (extract, esență sau zahăr vanilat)
  • un praf de sare
  • 150 g ciocolată amăruie (neagră sau cu lapte)
  • Fulgi de cocoș
  • fistic
  • biluțe și bombonele colorate de zahăr

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 5 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

fursecuri cu topping de ciocolata
Fursecuri cu topping de ciocolată și fulgi de cocos[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Mod de preparare -  Fursecuri cu topping de ciocolată și  fulgi de cocos

  1. Vom avea nevoie de un bol în care amestecăm cu un tel, untul moale, însă nu topit, cu zahărul pudră, un praf de sare și vanilia, fie că e extract, esență sau zahăr vanilinat. Amestecăm totul, până când obținem o compoziție cremoasă.
    Adăugăm și gălbenușul și mai amestecăm în continuare, până se încorporează.
  2. Apoi punem din când în când laptele, făina și omogenizăm ușor, ușor compoziția, cât mai bine cu putință, până obținem un aluat consistent, nici prea tare, dar nici prea moale, pentru că fursecurile se vor lăsă foarte mult la copt.
  3. Transferăm aluatul într-un poș și formăm fursecuri într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, fursecuri drepte cam de 6-7 cm fiecare.
    Se coc pentru aproximativ 15 minute la 180 de grade Celsius, până au început să se rumenească ușor pe margini. Când le scoatem din cuptor sunt ușor moi, dar după răcire vor avea consistență potrivită. De menționat este faptul că, dacă le coaceți prea mult vor fi mai țări după ce se răcesc.  
  4. Se decorează după preferințe, cu ciocolată topită, fulgi de cocoș, fistic și bombonele de zahăr colorate. Poftă bună!

fursecuri cu ciocolata
Fursecuri cu topping de ciocolată și fulgi de cocos[Sursa foto: freepik]

Sfaturi pentru rețeta de  Fursecuri cu topping de ciocolată și  fulgi de cocos

  • Trebuie că întotdeauna să respecți gramajele, să folosești un cantar pentru ingredientele solide și o cană gradată pentru cele lichide, pentru că dacă se pun „după ochi”, este posibil că fursecurile să nu iasă așa cum ne dorim
  • preîncălzește din timp cuptorul, pentru că fursecurile trebuie să se coacă la o temperatura constantă
  • untul trebuie scos din frigider cu cel puțin 2 ore înainte să te apuci de gătit, dacă vrei să îți fie mai ușor să îl bați
  • folosește foaie de copt, nu unge tavă cu unt sau margarină. În caz contrar, riști că fursecurile să se aplatizeze
  • nu deschide ușa cuptorului cât timp fursecurile se coc!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajută în prepararea lor. 

Citește și: Cine a inventat Tiramisu. Inventatorul folosea desertul pentru rezolvarea problemelor conjugale



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Kofta kebab. Tradiții culinare și rețete savuroase pentru a-ți încânta papilele gustative!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies