Fursecurile cu zmeură reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de fursecuri cu zmeură. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase fursecuri cu zmeură, preparate exact pe gustul vostru.
Rețetă de Fursecuri cu zmeură
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de fursecuri cu zmeură, absolut delicioasă, în doar 5 pași simpli!
Timp de pregătire – 20 minute
Timp de preparare – 20 minute
Timp total – 40 minute
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Porții – 8 persoane
Ingrediente – Fursecuri cu zmeură
Ingrediente pentru fursecuri
- o cană de zahăr granulat
- 100 g unt (la temperatura camerei)
- un ou întreg (la temperatura camerei)
- o esență de vanilie
- 100 g fulgi de ciocolată
- 3 căni de făină
- un pliculeț de praf de copt
- un praf de bicarbonat de sodiu
- o lingură de praf de cacao
- sare (după gust)
Ingrediente pentru crema de zmeură
- un cub de cremă de brânză
- un cub mai mic de unt (la temperatura camerei)
- 2 linguri de gem de zmeură
- o esență de migdale
- 2 căni de zahăr pudră
- câteva biluțe de zahăr
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane.
Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.Citește și: Rețetă de Pere caramelizate cu sos de ciocolată. Un desert adorat de cei mici!
Mod de preparare - Fursecuri cu zmeură
Pasul 1. În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de bolul de dimensiuni mai mari de la robotul de bucătărie.
Pasul 2. Separat, într-un bol de dimensiuni mai mari, vom adăuga 3 căni de făină, un pliculeț de praf de copt, un praf de bicarbonat de sodiu, o lingură de praf de cacao și sare (după gust). Cu ajutorul unui tel, vom amesteca toate aceste ingrediente, pentru a se încorpora mai bine.
Imediat apoi, amestecul de ingrediente uscate, se va turna în robotul de bucătărie, peste celelalte ingrediente, treptat, moment în care vom amesteca, continuu.Pasul 3. În continuare, vom avea nevoie de o tavă dreptunghiulară de cuptor, în care vom pune hârtie de copt, pentru a ne ocupa de prepararea fursecurilor noastre. Așadar, cu ajutorul unei cupe mai mici de înghețată, vom lua compoziție din bol și vom forma mici biluțe, chiar și cu mâna, pe care ulterior le vom așeza în tavă. Procesul se va repeta până când toată compoziția se va termina. Tava se va introduce la cuptor, la o temperatură de 180 de grade Celsius, timp de aproximativ 10 minute. După acest interval de timp, scoatem tavă de la cuptor și mai lăsăm fursecurile să se răcească, timp de doar 5 minute, însă tot pe tavă, iar abia apoi le vom transfera pe o farfurie.
Citește și: Rețetă de Tort Napoleon, cunoscut și sub numele de tort regesc!
Pasul 4. Acum a venit timpul să ne ocupăm și de prepararea cremei noastre de zmeură. Așadar, într-un bol de dimensiuni mai mari, vom adăuga un cub de cremă de brânză, alături de un cubuleț mai mic de unt (la temperatura camerei), 2 linguri de gem de zmeură, iar cu ajutorul unui mixer, vom amesteca ingredientele, pentru a se combina cât mai bine cu putință, și va rezulta o cremă de zmeură. Imediat apoi, vom mai adăuga și o esență de migdale, iar apoi, cu grijă, vom cerne și 2 căni de zahăr pudră, în același bol, moment în care vom mixa, până vom obține o consistență cremoasă.
Pasul 5. Acum că atât fursecurile noastre delicioase sunt gata, dar și crema de zmeură, ne vom ocupa de asamblarea desertului. Prin urmare, vom lua o parte de fursec, iar cu ajutorul unei linguri, vom pune pe acesta o cantitate mai mare de cremă de zmeură (după preferințe), iar deasupra, un alt fursec, decorându-l cu câteva biluțe de zahăr. Procesul se repetă până când toate fursecurile sunt asamblate, iar rețeta este gata!
Fursecurile cu zmeură sunt gata și se pot servi. Poftă bună!