Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Zanni de la Survivor România! „Dacă nu te lua Velea...”

gabriel vasiliu il ataca pe zanni
Zanni, criticat pentru comportament

Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei l-a atacat dur pe Zanni, după scandalurile în care a fost implicat la Survivor România.

Gabriel Vasiliu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a reacționat și el după scandalurile care s-au iscat la Survivor România. Acesta l-a atacat dur pe Zanni, criticându-i comportamentul din emisiune.

Gabriel nu a mai suportat comportamentul Faimosului și a răbufnit pe rețelele de socializare. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D nu poate trece cu vederea faptul că Zannidache se crede superior colegilor săi, uitând, după spusele acestuia, de unde a plecat.

„Băi oameni buni, stau așa și mă uit și eu la Survivor și mă uit la Zannidache ăsta sau cum îl cheamă, Zanni, Zannidache. El dă în toată lumea zici că e Dumnezeu...ba în Jador, ba în toată lumea, acum dă în săraca Elena aia, care fata aia e pâinea lui Dumnezeu. Băi Zannidache, vezi că ai uitat de unde ai plecat, frate.

Te-ai văzut de două-trei ori la televizor că te-a luat Velea pe unde a putut și el și acum te vezi zmeu. E vai și amar de tine, frate!!!”  a zis Gabriel Vasiliu.

gabriel vasiliu il ataca pe zanni

Citeste si: Alexandra Stan nu mai rezistă în Republica Dominicană. Ce a declarat Faimoasa de la Survivor 2021?!

Zanni a jignit-o pe Elena Marin: „Ești frustrată, n-ai multe acasă!”

Un scandal de proporții a izbucnit în echipa faimoșilor între Zanni și Elena Marin, în ediția de duminică a show-ului Survivor România.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente din show-ul Survivor România, conform spuselor colegilor săi. Deși a fost lăudată în repetate rânduri de coechipierii săi, Zanni se pare că nu este la unison cu ceilalți și în ediția de duminică seară, a atacat-o în repetate rânduri pe colega

sa.

Totul a început în momentul în care Elena Marin l-a acuzat pe Zanni că i-ar fi furat anumite alimente. Faimosul a fost extrem de deranjat de spusele colegei sale și a sărit la atac. Acesta a scos la iveală detalii din viața personală a roșcatei, pe care aceasta le-a dezvăluit în momente de slăbiciune.

Citeste si: Iubita lui Culiță, despre scandalul cu Jador de la Survivor: "Uitați să luați în considerare..."

„Băi, femeie, n-ai cum să mă acuzi pe mine, am înțeles că e ști frustrată, că n-ai multe acasă, că nu-ți ajunge viața de acasă, că nu te așteaptă gagiul, dar nu poți să-mi spui tu mie fără să vorbești cu mine că eu ți-am furat ție mâncarea de atâtea ori!”, a spus Zanni vizibil deranjat.

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies