Gabriela Cristea a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader, după 9 ani de divorț. “Am reușit să mă scutur de toată energia negativă.”

Gabriela Cristea a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader, după 9 ani de divorț. “Am reușit să mă scutur de toată energia negativă.”
Gabriela Cristea a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader, după 9 ani de divorț. “Am reușit să mă scutur de toată energia negativă.”

Gabriela Cristea este mulțumită de ce a reușit să clădească până în prezent, în ciuda momentelor dificile de care a avut parte.

Gabriela Cristea se bucură în prezent de o familie frumoasă, un soț iubitor și grijuliu, și două fetițe minunate, dar și mai multe experiențe dificile pe plan sentimental peste care a trebuit să treacă. În urmă cu puțin timp, vedeta a făcut o serie de declarații pe rețelele de socializare, în cadrul unei postări, acolo unde a povestit despre cât de mândră este de ea și de evoluția pe care a avut-o în tot acești ani, în ciuda greutăților peste care a trecut.

Citeste si: „Da, am fost bolnavă ” Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Gabriela Cristea a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader, după 9 ani de divorț[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Asta e, ce să facem.” Gabriela Cristea, pe patul de spital. Ce mesaj a transmis Tavi Clonda

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Cristea a reușit să treacă peste toate greutățile vieții

Gabriela Cristea  este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țară. Aceasta a reușit să iasă la lumină din cele mai negre perioade ale vieții sale, una dintre ele fiind chiar divorțul de fostul soț, regretatul Marcel Toader.
Gabriela Cristea a simțit că a renăscut după o perioadă în care a avut parte de o relație foarte toxică, care s-a sfârșit într-un mod nu neplăcut.

Acum, privind la ce a lăsat în urmă, prezentatoarea TV este foarte mulțumită de Gabriela de acum 9 ani, pentru că a reușit să fie puternică și să treacă cu o forță greu de egalat peste cele mai grele momente ale vieții sale. Chiar și în cele mai dificile situații, soția lui Tavi Clonda a ținut întotdeauna capul sus și a încercat să facă tot posibilul pentru a se reinventa și a-și reface de la 0 viața, lucru pe care l-a reușit pe deplin.

Citeste si: ,,Mi se întâmplă des în ultima vreme.” Gabriela Cristea a rămas fără voce în direct. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Poza postată de Gabriela Cristea în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Rețeta Gabrielei Cristea de murături asortate

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

“Mi-a trimis Adina (fina mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătam fizic (arătam fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier. Nu știu cum, dar am reușit să mă scutur de toată energia negativă și să nu mă las purtată pe valul văicărelilor. Am strâns din dinți și am construit cărămidă după cărămidă până azi, când și Marele Zid Chinezesc “pălește” în fața construcției mele. Am avut și noroc să mă iubească Dumnezeu și să-mi scoată în cale oamenii potriviți. Așa că azi vreau doar să-i mulțumesc Gabrielei de acum 9 ani pentru cum a știut să mă scoată la mal. #tbt #bygabrielacristea.”, a scris Gabriela Cristea pe pagina personală de Instagram.

Citeste si: ,,Ne mutăm.” Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare. Ce a pățit prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader, după 9 ani de divorț[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Asta e, ce să facem.” Gabriela Cristea, pe patul de spital. Ce mesaj a transmis Tavi Clonda

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies