Gabriela Cristea a stârnit controverse cu rețeta sa de zacuscă! „Atunci, prefer să fac cu ceapa fiartă în interiorul zacuștei. Gustul nu e cu mult diferit.”

Gabriela Cristea a stârnit controverse cu rețeta sa de zacuscă! „Atunci, prefer să fac cu ceapa fiartă în interiorul zacuștei. Gustul nu e cu mult diferit.”
Gabriela Cristea a stârnit controverse cu rețeta sa de zacuscă! „Atunci, prefer să fac cu ceapa fiartă în interiorul zacuștei. Gustul nu e cu mult diferit.”

Vedeta a explicat de ce nu călește ceapa în zacuscă.

Gabriela Cristea împarte cu urmăritorii săi din mediul online rețetele pentru preparatele pe care le pregătește pentru ea și pentru familia sa. Recent, prezentatoarea TV a pregătit o rețetă de zacuscă. În timp ce mulți internauți au apreciat rețeta prezentatoarei TV, gurile rele au criticat-o pentru diverse aspecte.

Acum, Gabriela Cristea s-a hotărât să explice de ce a ales să pregătească așa zacusca.

Gabriela Cristea, motivul pentru care nu călește ceapa în zacuscă

Citește și: Gabriela Cristea l-a lăsat pe Tavi Clonda acasă și a plecat cu fetele în oraș! Ce sentimente au încercat-o pe vedetă: „Nu mai înțeleg cum să ies fără soțul meu. Am așa un soi de anxietate.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gabriela Cristea a stârnit controverse cu rețeta sa de zacuscă
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea vorbește despre kilogramele în plus: „Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru că așa a fost viața cu mine. În spatele acestor kilograme se află diverse situații.”

Unul dintre lucrurile care a stârnit controverse este faptul că Gabriela Cristea nu a călit ceapa în zacuscă. Soția lui Tavi Clonda a explicat de ce a luat această decizie, mărturisind că această rețetă pe care a făcut-o anul ăsta este una dintre cele mai bune de până acum.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

„Nu e literă de lege ce spuneți voi sau ce spun eu. Fiecare alege să facă anumite lucruri așa cum consideră de cuviință. Mi-ați spus că de ce nu am pus ulei înainte și de ce nu am călit ceapa. Dacă vreți, vă dau și explicațiile. Eu nu fac zacusca cu ceapa călită, ci o las să se fiarbă în interior. Știu că gustul ar fi mai accentuat, dar nu vreau să fac chestia asta pentru că am arsuri după de la treaba asta.

Atunci, prefer să fac cu ceapa fiartă în interiorul zacuștei. Gustul nu e cu mult diferit. Anul ăsta, credeți-mă pe cuvânt, cum am făcut rețeta aia, făcută la foc de lemne, afară în tuci, Doamne, deci a ieșit o zacuscă de te lingi pe degete. În seara în care am făcut zacusca, am gustat-o și mi s-a părut bună. Am lăsat un borcan la frigider, că zacusca se mănâncă rece și am mâncat astăzi de dimineață.
Cum a ieșit zacusca de anul acesta, senzațională! E o rețetă pe care o face soacra mea și care mi-a plăcut și mie. După ce borcanele de zacuscă cu fasole stau așa și le desfaceți după o lună, zacusca are așa o finețe de la fasolea aia. Dacă vreți să faceți cum spun eu, e foarte bine. Dacă vreți să faceți după rețeta voastră, care știți că vă iese, e la fel de bine.
Eu nu spun că vă dau rețeta 100%. Nu sunt bucătar autorizat cu acte în regulă și nici nu știu toate rețetele din lume. Prin rețetele pe care le postez pe pagina mea de Facebook vă spun cum fac eu
.”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.  

Gabriela Cristea a stârnit controverse cu rețeta sa de zacuscă
Gabriela Cristea a stârnit controverse cu rețeta sa de zacuscă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies