Gabriela Cristea, apariţie controversată la o petrecere! A purtat o rochie extrem de mulată!

Gabriela Cristea, apariţie controversată la o petrecere! A purtat o rochie extrem de mulată!
Gabriela Cristea, apariţie controversată la o petrecere! A purtat o rochie extrem de mulată!

Gabriela Cristea, apariţie controversată la o petrecere! A purtat o rochie extrem de mulată şi a fost aspru criticată!

Gabriela Cristea a stârnit dezbateri aprinse pe contul ei de instagram, după ce a postat o poză în care poartă o rochie neagră, lucioasă, extrem de mulată. Protagonista noastră a primit multe aprecieri, dar nici cei care au criticat-o aspru nu au fost puţini. O femeie a exagerat însă cu un mesaj acid din care nu au lipsit jignirile.

" Nu știu de ce te-ai îndesat in ceva așa mulat când tu nu ai siluetă...trebuie

sa pui pe tine ceva care să-ţi acopere burta ...trebuie să ne îmbrăcăm în funcție de ani și de corp, nu putem sa ne îndesăm în șosete mulate când ele nu intra pe noi. Eşti grasă, arăţi ca un cârnat în rochia asta", a scris urmăritoarea vedetei pe contul de instagram al prezentatoarei tv.

Citeste si: Gabriela Cristea, desființată după nunta Adelinei Pestrițu! Raluca Bădulescu i-a criticat dur ținuta! La fel și atitudinea lui Tavi! ”Arată ca un clovn” VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea, apariţie controversată la o petrecere! "Așa că, îi spun și ei…lungește rochia, că este cam măricel piciorul"

Ei bine, vestimentaţia Gabrielei nu este, în general, nici pe placul Ralucăi Bădulescu, jurata de la "Bravo, ai stil!" desfiinţând în urmă cu ceva timp o rochie purtată de brunetă la o petrecere.

Citeste si: Moment cumplit pentru Gabriela Cristea! A fost atacată când era cu fiica ei cea mare la plimbare! Vezi ce a păţit vedeta!

Rochia nu este prea fericită, sandalele iarăși…nu le înțeleg. Tocul este prea mic, nici cal, nici măgar. Eu nu înțeleg tocurile astea de 8 centimetri, ori este de 10-12 centimetri ori deloc. Și care este legătura între sandale și rochie? De ce nu le-a ales și pe ele negre? Iarăși…De ce a ales lungimea asta la rochie, ei i se pare că picioarele arată bine? Uite, știu că am să intru în gura ei, dar, eu de exemplu, dacă nu am picioare de arătat, nu le arăt, le ascund cu niște cizme sau la

mare, credeți că mă duc cu ață în fund? Nu, nu merg pe plajă așa ca o nebună, dacă eu nu mă văd bună? Nu!!! Lungesc rochia sau trag pantalonii, să nu se vadă…Așa că, îi spun și ei…lungește rochia, că este cam măricel piciorul”, a mai specificat criticul de modă", este analiza dură a Ralucăi Bădulescu.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cristina Şişcanu, declaraţie ŞOC despre fosta soţie a lui Mădălin! Vezi cât de rar îşi vede femeia copiii! "Eu nu aş putea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies