Gabriela Cristea, clipe cumplite în timpul nopții: „Până la 4 am stat cu Iris în brațe”

Gabriela Cristea, clipe cumplite în timpul nopții: „Până la 4 am stat cu Iris în brațe”
Gabriela Cristea, clipe cumplite în timpul nopții: „Până la 4 am stat cu Iris în brațe”

Gabriela Cristea, clipe cumplite în timpul nopții. Ce a pățit vedeta, din cauza fiicei sale cele mici, Iris. Aceasta a dezvăluit totul pe Instagram.

Gabriela Cristea a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost nevoită să stea toată noaptea trează, pentru că mezina familiei, Iris, a avut dureri pentru că îi dau dințișorii.

Din acest motiv, Gabriela i-a stat alături micuței sale, pentru a-i alina durerile și pentru a o ajuta să treacă mai ușor peste aceste momente dificile.

Citeste si: Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Până la 04:00 am stat cu Iris în brațe care a avut nevoie de alint pentru că îi dau 4 măsele odată. La 05:30 Victoria a fost în picioare cu chef de alergat și joacă, eu chioară de somn. Eu cu gândul la somn, ea cu chef de viață. Mi-am făcut cu duș fierbinte și am coborât la micul dejun să capăt energie pentru o zi plină de activități.

Copiii câștigă totdeauna!🤪 @bellavictoriamargot @theairisselena @taviclonda #victorienii #bygabrielacristea”, este mesajul scris de vedetă pe Instagram.

Gabriela Cristea a slăbit peste 20 de kilograme

Vedeta a reușit să scape de kilogramele în plus cu un regim alimentar sănătos, dar și cu exerciții fizice. Până la toamnă, Gabriela ar dori să ajungă să cântărească 50 de kilograme.

Citeste si: Gabriela Cristea, din nou mămică? Tavi Clonda a dat din casă: „Pe al treilea...”

„După naşteri, m-am îngrăşat serios, aşa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să ţin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit şi în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi. Ea ştie cum trebuie să îmi împart mesele şi este şi extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce…de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după şi cum revin la acel echilibru alimentar…acesta este de fapt secretul”, a declarat Gabriela Cristea pentru wowbiz.ro.

Ce dietă are Gabriela Cristea

„Ei bine, dieta mea este compusă din cinci mese zilnice, trei principale şi două gustări, între ele. Vă spun sincer că mă simt extrem de bine, întrucât mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână şi mă simt foarte bine. Am dat jos foarte multe kilograme, peste 20…aşa că, dacă am să mă ţin de treabă, în ritmul acesta o să am 50 de kilograme”, a mai spus Gabriela Cristea.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum a slăbit Oana Roman, în opt luni, ”trei măsuri de haine”?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies