Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță: „M-am transformat în mamă de weekend.”

Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță: „M-am transformat în mamă de weekend.”
Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță: „M-am transformat în mamă de weekend.”

Prezentatoarea TV a trecut printr-un moment extrem de greu.

Gabriela Cristea a împărtășit recent în mediul online o experiență pe care a trăit-o. Prezentatoarea TV s-a trezit dis de dimineață cu o stare de rău, iar pentru ca ziua să meargă și mai rău, a avut parte de o întâmplare nefericită cu fiica sa cea mică, Iris.

Eu mi-am început săptămâna foarte foarte rău. În primul rând, că m-am trezit de dimineață cu niște probleme de sănătate.

Nu mă simt foarte bine. Mi-am anulat tot până la prânz și mă voi duce acasă să stau în pat .”, a spus vedeta pe Facebook.

Citește și: Cum a petrecut Tavi Clonda alături de mama lui. Ce cadouri i-a dus artistul: „Mai bine decât la mama acasă?”

Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță
Gabriela Cristea și Iris [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: De ce nu s-a ținut Gabriela Cristea de fasting-ul intermitent și care este alimentul care a făcut-o să trișeze? „Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula?”

Gabriela Cristea se învinovățește pentru că nu petrece mai mult timp cu fiicele sale

Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță
Gabriela Cristea, alături de Victoria și Iris [Sursa foto: Facebook]

Prezentatoarea TV este foarte activă în viața personală, acolo unde este angajată în numeroase proiecte, pe care le onorează mereu cât de bine poate.

Cu toate acestea, se pare că proiectele profesionale îi consumă timpul pe care ar trebui să îl petrecă cu fiicele sale. Astfel, impresionată de lacrimile fiicei sale mai mici, Gabriela Cristea a avut parte de un moment în care a simțit că nu petrece timp suficient cu familia.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am dus-o pe Victoria la școală și m-am oprit să o duc și pe Iris la grădiniță. Vreau să vă spun că am stat 20 de minute. Nu am mai stat 20 de minute de când era grupa mică Iris. Nu mai vrea, s-a plictisit, așteaptă vacanța. În mai puțin de o săptămână este 1 iunie și teoretic, după 1 iunie nu mai funcționează treaba aceasta cu școala și cu grădi.

Am stat 20 de minute în care ea a plâns cu niște lacrimi din alea de mărgăritare. Îi țâșneau lacrimile din ochi că vrea să rămână cu mine. Îmi dau seama că pe zi ce trece, ar trebui să petrec din ce în ce mai mult timp cu ele și din păcate, nu pot. Programul meu este unul complicat. Practic doar o jumătate de oră am de petrecut cu ele.
Viața noastră începe să pară cu nu stau suficient cu fetele. Încep să mă gândesc dacă nu cumva m-am transformat în mamă de weekend. Mai e și luni și mă gândesc cu groază că până sâmbătă e destul de mult. După ce că nu mă simt bine fizic, să îți mai plângă și copilul 20 de minute în brațe, cu niște lacrimi de crocodil și să nu găsești nimic, să îi promiți și luna de pe cer, iar ea să nu își dorească nimic altceva decât să stea la tine în brațe, e complicat.
Tot ce îmi doresc este să stau cu copilul meu
.”, a spus soția lui Tavi Clonda pe Facebook.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Maria Constantin, destăinuiri în lacrimi despre căsnicia cu Marcel Toader. Motivul pentru care a ajuns la divorț. “Eram singura sursă de venit în casa noastră. Existau multe femei și am acceptat și asta.”

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies