Gabriela Cristea, mamă de băiețel? A ținut să se afle chiar de la ea

Gabriela Cristea, mamă de băiețel? A ținut să se afle chiar de la ea
Gabriela Cristea, mamă de băiețel? A ținut să se afle chiar de la ea

Ce spune Gabriela Cristea despre cea de-a treia sarcină.

La doar câteva luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Gabriela Cristea s-a întors la serviciu, iar dorul de copiii săi este extrem de mare. Vedeta chiar și-a anunțat fanii că își dorește o bonă pentru a o ajuta cât timp este plecată la serviciu. Deși au trecut doar câteva luni de când a născut-o pe micuța Iris, fanii prezentatoarei TV își doresc ca Gabriela Cristea să aibă și un băiețel.

Iar Gabriela a reacționat imediat.

Gabriela Cristea a mărturisit că nu este însărcinată şi nici în viitorul apropiat nu planifică să facă încă un bebe.

Citeste si: Gabriela Cristea, complet nemachiată! Aşa arată vedeta, naturală, la vârsta de 45 de ani!

Citeste si: Transformarea uriaşă a fetiţei Gabrielei Cristea! Cum arată acum superba Victoria!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Gabriela Cristea are probleme de sănătate! Vedeta i-a ascuns soțului: „Mie nu îmi zici?”

„Dragilor, stiu ca ne doriti si un baietel dar…a venit momentul ca eu si sotul meu sa ne fixam toata atentia si catre viata profesionala, (proiecte TV si online, evenimente, concerte etc.) cariera usor lasata deoparte in ultimii ani, din cele doua motive minuntate aparute in viata noastra, fetele.

Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj, intrucat am tot fost sunata si intrebata de colegii din presa si nu numai, daca sunt insarcinata din nou. Nu, nu sunt insarcinata, ba mai mult, va asteptam anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia asteptam sa vi le prezentam!”, este mesajul transmis de Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce se  întâmplă cu Gabriela de când are două fetițe

 

Gabriela Cristea a recunoscut cât de greu îi este cu doi copii. Prezentatoarea TV le-a povestit, pe scurt, fanilor cum decurge o zi cu fetele sale. Vedeta le-a povestit, pe scurt, fanilor cum decurge o zi cu fetele sale și a mărturisit că seara resimte oboseala.

„Jucat cu fetele, plâns fetele, alinat, baie Victoria cu spălat pe păr, plâns cu muci de la spălatul pe păr, joacă în prosop, uscat pe păr și plâns iară cu muci, consolat, alergat în

pielea goală prin toată casa, îmbrăcat într-un târziu, vreau papă, nu vreau papă, vreau suzi, nu vreau suzi de câte zece ori fiecare, așezat în pat plus cei 100 de pupicei. S-a liniștit, dar nu vrea să doarmă. Repet figura și cu Iris ca să fie totul complet. În plus, alăptat mult, mult… și asta este faţa mea când am terminat și mă simt sfârșită”, a mărturisit Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare: „O vedetă TV trecută de 40 de ani va fi găsită moartă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies