Gabriela Cristea nu își mai încape în piele de fericire! Vedeta își aniversează fiica cea mare: „Simt că este și ziua mea, ziua în care am simțit că m-am împlinit pentru prima dată.”

Gabriela Cristea nu își mai încape în piele de fericire! Vedeta își aniversează fiica cea mare: „Simt că este și ziua mea, ziua în care am simțit că m-am împlinit pentru prima dată.”
Gabriela Cristea nu își mai încape în piele de fericire! Vedeta își aniversează fiica cea mare: „Simt că este și ziua mea, ziua în care am simțit că m-am împlinit pentru prima dată.”

Prezentatoarea TV i-a adresat fiicei sale un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere.

Gabriela Cristea a trăit în urmă cu 7 ani una dintre cele mai frumoase zile din viața sa, atunci când a adus-o pe lume pe Victoria, fiica sa cea mare. De atunci și până în prezent, ziua de 23 septembrie reprezintă un motiv de bucurie pentru vedetă.

Gabriela Cristea, fericită de ziua fiicei sale

Citește și: Schimbarea la care a apelat Tavi Clonda, înainte de petrecerea aniversară a fiicei sale. „Marele blond! Artiștii, știți cum e, își schimbă părul, dar năravul, ba.”

Gabriela Cristea nu își mai încape în piele de fericire! Vedeta își aniversează fiica cea mare
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Înainte să devină mamă, vedeta a trecut prin numeroase încercări, reușind în cele din urmă să-și îndeplinească acest vis.

Astfel, astăzi Gabriela Cristea se simte o femeie împlinită și mândră de cele două fiice ale sale.

Astăzi este una dintre cele mai speciale zile ale mele din an. Este 23 septembrie, ziua în care m-am împlinit ca om acum 7 ani. Astăzi este ziua Victoriei. Ziua asta este specială pentru mine deoarece nu este doar ziua Victoriei, deși o sărbătoresc cu toată ființa mea și cu tot ce pot eu mai bun și frumos.

Cumva simt că este și ziua mea, ziua în care am simțit că m-am împlinit pentru prima dată. Nu a fost an de la Dumnezeu în ăștia 7 ani în care ziua asta să nu fie la fel de senină și frumoasă și cu un cer superb cum este și astăzi. Ziua asta de 23 septembrie este exact cum este și Victoria, un copil bun, sensibil, un copil soare, pe care nu ai cum să nu îl iubești odată ce îl cunoști.
Este un copil cu un bun simț ieșit din comun. Nu că e a mea, dar e minunată.

Ziua de astăzi este ziua în care orice s-ar întâmpla nu mă poate scoate din ale mele. Știu că merit să fiu fericită și că acolo sus, undeva, Dumnezeu ne iubește și ne protejează. ”, a spus vedeta pe Facebook.

Citește și: Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru fiica sa

Gabriela Cristea nu își mai încape în piele de fericire! Vedeta își aniversează fiica cea mare
Gabriela Cristea alături de soțul și fiica sa [Sursa foto: Facebook]

Cu ocazia acestei zile minunate din viața familiei sale, Gabriela Cristea i-a transmis fiicei sale cele mai sincere și frumoase urări.

„La mulți ani, îngerul meu frumos! La mulți ani, copilul meu! Ți-am oferit cei 7 ani de acasă. Acum totul ține de tine și știu că vei fi minunată și vei fi un om așa cum mulți și-ar dori să devină.

Vei fi un om mai bun decât mie sau decât tati și sunt convinsă că ai să ne faci mândri. Indiferent de situație, mami, tati și Iris vom fi acolo lângă tine să te susține, orice s-ar întâmpla. Noi suntem sprijinul tău și tu ne ajuți să ne sprijinim de tine. La mulți ani, dragostea vieții mele! La mulți ani, Victoria mamei! ”, a spus prezentatoarea TV.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Larisa Iordache, cuprinsă de dorul mamei sale: „Mi-e dor să mă zăpăcească, mi-e dor să îmi spună că nu am făcut aia bine, că nu i-a plăcut aia. Aveam și momente în care eram pe un piedestal.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

EDITORIAL: Orice secundă e prețioasă...

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies