Gabriela Cristea nu poartă verigheta de la nuntă! "Oricum sunt luată...”

tavi si gabriela cristea
Gabriela Cristea a recunoscut motivul pentru care nu poartă verigheta de la nuntă

Gabriela Cristea a fost observată fără verigheta de la nuntă. Care este motivul pentru care prezentatoarea nu poartă simbolul iubirii?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit după o relație care a durat șapte ani și au împreună două fetițe. Cu toate că cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată, prezentatoarea TV a fost observată fără verigheta de la nuntă.

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu poartă verigheta de la nunta

Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu s-au reunit pentru o discuție ca între prietene și soția lui Mădălin Ionescu a văzut rapid faptul că prietena ei nu-și poartă verigheta de la nuntă.

Motivul pe care l-a invocat Gabriela Cristea este unul perfect normal, ceea ce duce pe "apa sâmbetei" suspiciunile cum că ea și Tavi Clonda nu s-ar mai înțelege.

Citeste si: Alexandra Diaconescu și-a ascuns sarcina timp de 8 luni! Ce a declarat vedeta

gabriela cristea verigheta
Gabriela Cristea și soțul ei au împreună două fetițe[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

”N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au amândoi verighete cu diamante, destul de diferite, în funcție de preferințe, dar care simbolizează dragostea eternă ce și-o poartă.

Citeste si: Mădălina Ghenea se iubește cu un bărbat celebru! Cine i-a furat inima frumoasei vedete

„Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant...”, a declarat Tavi Clonda.

„A mea este un pic mai fină pentru că nu puteam să mi-o fac atât de lată, dar e același model”, a mărturisit și Gabi Cristea.

gabi cristea si tavi nunta
Gabriela Cristea își mai dorește copii însă nu știe dacă va mai putea duce o sarcină la bun sfârșit[Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea]

Într-o altă discuție cu o altă prietenă, de data aceasta Cristina Cioran, Gabriela Cristea a mărturisit că și-ar mai dori și alți copii.

„Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal.

Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a spus Gabi Cristea.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, în lacrimi la vederea fratelui său: "Mie unul mi-a dat putere"

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies