Gabriela Cristea este bolnavă! Ce i-au spus medicii?!

gabriela cristea boala
Gabriela Cristea este mereu cu zâmbetul pe buze

Frumoasa prezentatoare este în șoc! După ce a fost la doctor, a aflat că este bolnavă. Cum a reacționat vedeta?!

Se pare că frumoasa prezentatoare Gabriela Cristea nu știa că suferă de această boală, până să meargă la doctor. Acolo medicii i-au dezvăluit adevărul care o uimit-o pe vedetă.

Gabriela Cristea este bolnavă

După aproape patru ani, se pare că medicii i-au pus Gabrielei Cristea un diagnostic. Aceasta are probleme la nivelul danturii de care nu știa până acum.

Citeste si: Rețetă salată Boeuf de post. Te va cuceri pe loc!

Gabriela Cristea pare că ar avea o viață ca în povești. Alături de familie totul pare ieșit din cărți, iar în plan profesional totul merge ca pe roate.

gabriela cristea boala
Gabriela Cristea are o familie fericită[Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Totuși, în urma unor declarații, se pare că prezentatoarea suferă de parodontoză, o boală pe care a descoperit-o recent și pe are o avea de multă vreme.

Citeste si: Virgil Musta, despre coronavirus: "România este într-o situație limită..."

„Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi.

Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv”, a declarat Gabriela Cristea.

gabriela si tavi
Gabriela Cristea își arată fericirea în pozele de pe social media[Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea]

După ce își va rezolva problemele pe care le-a întâmpinat, vedeta ar mai dori să slăbească 10 kilograme.

„Apoi o să intru la o cură de slăbire mai drastică un pic. Mai am de dat cam vreo 10 kilograme și atunci sunt ca trasă prin inel. Nu mă stresez foarte tare. Iau Vitamina C să mă imunizez”, a mai spus soția lui Tavi Clonda. 

Cu toate veștile proaste pe care le-a primit, Gabriela Cristea continuă să ducă o viață pozitivă alături de copii și soț, pe care îi iubește nespus de mult.

De asemenea, fanii care o apreciază pe rețelele de socializare, îi dau vedetei forța să meargă mai departe și să nu renunțe la planuri.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mona și-a făcut apariția la "Puterea dragostei"! "Sunt ca șarpele!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies