Simina Loica de la "Puterea Dragostei", despre bebeluș: "Asta e cel mai dureros..."

simina loica puterea dragostei
Simina Loica trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alex Zănoagă

Simina și Alexa Zănoagă, cei doi foști concurenți ai show-ului "Puterea Dragostei", trăiesc o iubire ca în povești. Cu toate astea, trec plin clipe dureroase.

Se pare că povestea de iubire dintre Simina Loica și Alex Zănoagă continuă cum nu se poate mai bine. Aceștia au un copil, și totul pare că merge ca în povești. Totuși, momentele dureroase alături de cel mic își fac uneori apariția în viața Siminei.

Simina trece prin clipe dureroase alături de copil

Chiar dacă Simina l-a ales pe Alex pentru a-i fi alături tot restul vieții, fanii încă îl regretă pe Jador. Cu toate astea, se pare că atât frumoasa brunetă cât și Alex Zănoagă, sunt tot mai fericiți împreună.

Au un băiețel minunat pe nume Dominic și totul este mai bine ca în prima zi, când s-au cunoscut în casa iubirii. 

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a vorbit cu mama lui Iancu Sterp: „Mi-a scris să fiu tare”

Totuși, ca orice proaspătă mămică, și Simina trece prin momente dificile alături de Dominic.

simina loica
Simina Loica are mii de fani pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram Simina Loica]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Cel mai greu este atunci cand nu vrea sa doarma! Si il vad foarte obosit si cu ochii rosii si nu poate sa doarma nicum si atunci eu ma consum si incep sa ma gandesc oare ce are, daca il doare ceva! Asta e cel mai dureros cand stii ca pe copil il doare ceva!", a povestit fosta concurentă "Puterea Dragostei".

Citeste si: Simona Braboveanu de la „Puterea Dragostei” a trăit o dramă! A povestit totul pentru fanii ei

Deși momentele dureroase își fac din când în când apariția, atât Alex cât și Simina vor să fie cât mai protectivi cu cel mic.

În rest, viața de familie le priește celor doi tineri care și-au început relația de iubire  în cadrul show-ului de la Kanal D.

simina puterea dragostei familie
Simina Loica este fericită alături de familia ei[Sursa foto: Instagram Simina Loica]

Alex Zănoagă este cel care se ocupă outfit-ul celui mic, asta pentru că dorește să se asemene cu Dominic în ceea ce privește stilul vestimentar.

Simina Loica are încă mulți urmăritori pe rețelele de socializare, dar asta nu înseamnă că nu se ocupă și de proaspăta ei familie. Datoriile de mămică vor fi întotdeauna pe primul loc pentru Simina.

Cât despre Alex, acesta este cel mai fericit în postura de tătic de băiețel.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Thalida de la Puterea dragostei, căutată de Marinescu: „Sper să nu fac probleme nimănui”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies