Karmen Minune, momente cumplite după naștere: „Am fost copleșită de ce se întâmplă în jurul meu”

Karmen Minune
Karmen Minune a vorbit despre problemele după naștere

După ce și-a dat seama că trece printr-o depresie postpartum, Karmen Minune, fiica lui Adrian Minune, a decis să meargă la psiholog.

Fiica lui Adi Minune a trecut prin clipe cumplite după ce născut. Karmen a dezvăluit că s-a luptat cu depresia după ce a născut-o pe fetița sa.

După numai câteva luni de relație, Karmen a aflat că urmează să fie mamă, iar după ce a născut a avut nevoie de ajutorul psihologului. În cadrul unei emisiuni TV, Karmen a dezvăluit cum a primit ajutor specializat pentru a trece prin momentele de după naștere.

Citeste si: Karmen Minune, client fidel la psiholog! „S-a terminat viața...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Am trecut printr-o mare depresie după ce am născut. A fost dificilă, dar nu vreau să dramatizez. Nu auzisem de astfel de problemă cu depresia.

Simțeam că toate lucrurile din jurul meu contează mai mult ca niciodată. Contau mai mult. Și plângeam mult mai des. Cred că am fost copleșită de ce se întâmplă în jurul meu. Am făcut terapie. Am fost puternică, în special cu mine, cu mintea mea, am acceptat sfatul unui psiholog”, a declarant Karmen, în cadrul unei emisiuni TV.

Karmen are o relație apropiată cu Adrian Minune și cu mama sa

Tânăra este extrem de apropiată de familia sa și de câte ori are ocazia petrece timpul liber cu ei.

Karmen Minune
Karmen Minune și părinții săi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Karmen, fiica lui Adrian Minune, a trecut prin momente cumplite la naștere. Nu a putut nici măcar să discute despre asta

„Am crescut și mi-am luat zborul. A trebuit să mă desprind ușor de ei ca să mă pot maturiza, să mă simt femeie și mai apoi, mamă.

Aproape că i-am forțat să accepte gândul că mă vor vedea mai rar. Iubirea lor necondiționată mi-a dat aripile de care aveam nevoie. M-am grăbit să fiu om mare. Acum eu sunt cea care ar da orice să poată petrece cât mai mult timp cu ei. Mi-e dor să mă pot răsfăța în brațele lor sau să le spun ce mă doare. De când a venit @iambabyrossi în viața mea înțeleg cum te iubește un părinte.
Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat viată și mi-ați oferit cea mai frumoasă copilărie!”, a dezvăluit Karmen pe contul său de Instagram.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ciprian Silași de la Exatlon va deveni tată peste cinci luni: „Le-am dat vestea părinților că o să avem un nepoțel”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies