Karmen, fiica lui Adrian Minune, a trecut prin momente cumplite la naștere. Nu a putut nici măcar să discute despre asta

karmen, carmen simionescu, fiica lui adrian minune, probleme la naștere, karmen minune
karmen, carmen simionescu, fiica lui adrian minune, probleme la naștere, karmen minune

Karmen, fiica lui Adrian Minune a trecut prin momente cumplite, când a născut-o pe fiica ei, Sofia. Aceasta a întâmpinat probleme foarte mari.

Fiica lui Adrian Minune, Carmen Simionescu, a trecut printr-un adevărat calvar la nașterea micuței sale, frumoasa Sofia. Cunoscută drept Karmen, fiica celebrului manelist are o fetiță extraordinară, în vârstă de doar 8 luni, însă se pare că ziua în care aceasta a venit pe lume, nu a fost deloc ușoară pentru mămica ei.

Citeste si: Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei! „Oamenii din presă au văzut asta...”

„În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos și am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat și m-am pregătit pentru sala de operații.

karmen, carmen simionescu, fiica lui adrian minune, probleme la naștere, karmen minune
karmen, carmen simionescu, fiica lui adrian minune, probleme la naștere, karmen minune

Am stat la perfuzii cam o oră și am intrat în sala de operații.

Am fost foarte relaxată. Am optat pentru anestezia de la jumătate în jos. A fost dureroasă, se face în coloană, dar am trecut ușor peste. Te întinzi, simți cum îți amorțește corpul… În timpul ăsta am fost super ok, asistentele vorbeau cu mine, le-am cântat, a fost foarte bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Și a ieșit fetița. Când i-am auzit glasul, am izbucnit în plâns. A fost cel mai emoționant lucru din lume. Am simțit că sunt cea mai puternică femeie și că pot face absolut orice. Nu există cuvinte să povestești așa ceva. Am pupat-o pe ambii obraji și i-am zis să facă gropițe. Totul a durat 10 minute,”  a mărturisit Karmen, fiica lui Adrian Minune, pe contul său de Instagram.

Carmen Simionescu a avut probleme grave în sala de naștere

Deși nașterea în sine a decurs bine, Karmen a povestit că pentru ea, chinul a început după ce și-a adus fetița pe lume. Artista a întâmpinat probleme când a venit momentul ca medicii să o coasă ,și deși familia sa s-a speriat foarte tare, aceasta a trecut  cu bine și peste această întâmplare.

Citeste si: Karmen, fiica lui Adi Minune, închisă în casă de teama coronavirusului! Ce mesaj a transmis fanilor

„Mai mult a durat să mă curețe, să mă coasă. O sa vă zic un incident urât. Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente ‘Nu așa, coase încă o dată. Nu așa. Și îi dădea peste mână.

Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față,” a mai dezvăluit artista.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea!

karmen, carmen simionescu, fiica lui adrian minune, probleme la naștere, karmen minune
karmen, carmen simionescu, fiica lui adrian minune, probleme la naștere, karmen minune

După ce a fost cusută, au apărut adevăratele probleme întâmpinate de Karmen. Aceasta a menționat că momentul respectiv a fost cel mai groaznic din viața sa și că o durea atât de tare, încât simțea că va ceda fizic. Calmantul care i s-a administrat lui Karmen, fiica lui Adrian Minune, nu și-a făcut efectul, iar durerile au acaparat-o rapid pe solistă.

„Eram sub anestezie și vorbeam aiurea. Am ajuns la reanimare. I-au lăsat pe ai mei să vină pe rând. Eram cu machiajul întins că plânsesem, dar eram ok. Arătam foarte bine la față, așa mi-au zis ei. După ce ajungi la reanimare începe să se ducă efectul anesteziei. Se face calmant. Pentru că stăteam pe telefon, pentru că mâna era îndoită, calmantul nu a ajuns în corp. Și am stat o oră fără calmant. Îmi simțeam operația pe viu. Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea”, a mai spus Carmen Simionescu.

Citeste si: Carmen, fiica lui Adrian Minune, a slăbit în timp record după naştere! Nu a avut niciodată silueta asta! E de nerecunoscut!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Karmen, fiica lui Adi Minune, a slăbit mai bine de 10 kilograme după ce a născut! Avem imagini needitate cu ea! Uite cum arată tânăra mămică!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies