Gabriela Cristea s-a pozat în pat, înainte de a dormi: „Ciufulită și somnoroasă...”

Gabi Cristea
Gabi Cristea

Vedeta s-a pozat așa cum numai soțul ei o vede.

Gabriela Cristea a fost considerată ani de zile una dintre cele mai frumoase femei din România. După cele două sarcini, prezentatoarea Tv s-a chinuit luni întregi să slăbească, iar acum este în culmea fericirii, căci dieta sa a dat roade.

Și pentru că este extrem de mândră de realizările sale și o femeie care a fost mereu asumată, nici nu este de mirare că vedeta obișnuiește destul de des să le arate prietenilor săi virtuali și cum este în viața privată, atunci când nu este în fața camerelor, aranjată.

Cu tenul proaspăt curățat de machiaj, Gabriela și-a făcut un selfie în pat, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Gabi Cristea
Gabi Cristea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La 45 de ani, Gabriela se poate lăuda cu un ten fără imperfecțiuni și fără riduri, ceea ce ne face să credem că prezentatoarea Tv este extrem de atentă cu ce produse folosește și nu uită să lase tenul să respire între emisiuni, mai ales că acel tip de machiaj încarcă foarte mult

tenul.

Gabi Cristea
Gabi Cristea

Citeste si: Gabriela Cristea a îmbrăcat o rochie extrem de mulată, să arate cât a slăbit! Cineva a umilit-o însă, fără să ezite!

Citeste si: Gabriela Cristea, pozată de soţul ei în timp ce dormea! Imaginea a devenit virală!

Citeste si: Cum a răspuns tatăl Gabrielei Cristea la întrebarea: ”Ați violat-o pe Gabriela?” Care a fost răspunsul lui Eugeniu

Cum au reacționat fanii Gabrielei

Fanii au fost extrem de încântați de această apariție și i-au transmis o mulțime de complimente pe pagina ei de socializare.

„Felicitări pentru cât ai slăbit!!! Arăți foarte bine și ești atât de frumoasă nemachiată!!!! Apreciez și optez pentru frumusețea naturală!!/ Până și ciufulită și somnoroasă tot frumoasă ești 💖💖💖/ Superbă🌹/ Eşti tare frumoasă naturală 👌😍/ Eşti atât de fresh fără machiaj! ❤️", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Cristea a îmbrăcat o rochie extrem de mulată, să arate cât a slăbit! Cineva a umilit-o însă, fără să ezite!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies