Gabriela Cristea, pozată de soţul ei în timp ce dormea! Imaginea a devenit virală!

Gabriela Cristea, pozată de soţul ei în timp ce dormea! Imaginea a devenit virală!
Gabriela Cristea, pozată de soţul ei în timp ce dormea! Imaginea a devenit virală!

Gabriela Cristea, pozată de soţul ei în timp ce dormea! Imaginea inedită a devenit virală!

Frumoasa brunetă a început o serie de apariţii îndrăzneţe cu o rochie cu paiete, mov cu verde, extrem de scurtă, cu un decolteu imens. Iar când spunem imens, nu exagerăm, vedeta lăsând la vedere 70% din bustul ei natural, proeminent.

Mai mult decât atât, prezentatoarea tv a avut grijă să-şi arate şi picioarele care, trebuie să recunoaştem, au un aspect de invidiat. Gabriela Cristea a slăbit în jur de 10 kilograme în ultimele luni şi a avut grijă să nu dea frâu liber poftelor culinare nici măcar în perioada Sărbătorilor! Felicitări, doamnă!

Citeste si: Gabriela Cristea a slăbit foarte mult! Uite cum arată în cea mai sexy rochie!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gabriela Cristea, pozată de soţul ei în timp ce dormea! "Chiar eşti un exemplu, o femeie adevărată, nu doar un ambalaj fără conţinut"

Ei bine, pe reţelele de socializare Gabriela nu le arată fanilor doar poze cu ea ca scoasă din cutie, machiată şi aranjată până la ultimul fir de păr. Ea îşi "invită" prietenii virtuali şi în căminul ei, unde se relaxează în haine de casă, nemachiată şi, câteodată, ciufulită...

Recent, prezentatoarea tv a postat însă o imagine pe care multe vedete, în locul ei, nu ar fi avut curajul să o urce pe o reţea de socializare.

Soţul ei a pozat-o în timp ce dormea. Deşi avea faţa umflată, nu era fardată şi nici pieptănată, vedeta a împărtăşit fotografia cu prietenii de pe Insta, iar comentariile au fost chiar încântătoare.

" Eşti o femeie asumată, frumoasă, naturală şi te apreciez enorm. Chiar eşti un exemplu, o femeie adevărată, nu doar un ambalaj fără conţinut, cum găsim la tot pasul în showbiz", i-a scris o cititoare Gabrielei.

Citeste si: Gabriela Cristea, apariţie controversată la o petrecere! A purtat o rochie extrem de mulată!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gabriela Cristea, complet nemachiată! Aşa arată vedeta, naturală, la vârsta de 45 de ani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies