Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”
Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Vedeta vrea să își extindă afacerea cu produse de patiserie.

Gabriela Cristea este pasionată de gătit, iar acest lucru l-a demonstrat în repetate rânduri, prin intermediul rețetelor sale gustoase pe care le împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online. În urmă cu ceva timp, însă, prezentatoarea TV a luat decizia de a-și materializa pasiunea și a deschis un site unde comercializează produse de patiserie. La început a comercializat cozonaci, urmând ca ulterior să ajungă la brioșe, prăjituri, iar acum noua sa gamă de produse cuprinde diverse sortimente de torturi.

Acum, însă, se pare că vedeta vrea să treacă la următorul nivel cu afacerea sa.

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București!
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Gabriela Criseta își deschide cofetărie în București

Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București!
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Recent, prezentatoarea TV a fost cu soțul și cu fiicele sale într-o vacanță la Disneyland, acolo unde s-a bucurat de magia parcului de distracții.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea a vizitat o cofetărie chiar acolo, iar astfel i-a venit ideea de a-și deschide și ea una în București. Vedeta nu a mai stat pe gânduri și imediat ce s-a întors din vacanță, a luat legătura cu un agent imobiliar pentru a viziona mai multe locații unde ar putea să își deschidă propria sa cofetărie. Gabriela Cristea a împărtășit această veste cu urmăritorii săi din mediul online, fiind foarte entuziasmată de decizia luată și așteptând cu nerăbdare ca visul său să se materializeze.

Mă duc să caut ceva cu totul special. Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă. Mi-a venit ideea că este momentul să deschidem o cofetărie. Nici nu am apucat bine să venim în București că am și sunat un agent imobiliar și mergem să vedem câteva spații comerciale pe care am putea să le închiriem ca să facem o cofetărie absolut superbă în București.

”, a povestit Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.   



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme într-un an? „Soțul mi-a zis că arăt ca o vacă! Nu cumva vreodată să spună că a plecat de la una grasă și proastă.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies