Gabriela Cristoiu a suferit un preinfarct! Tânăra a luat mai multe pastile fără să consulte medicul: „M-a făcut să-mi schimb complet viața”

Gabriela Cristoiu a suferit un preinfarct!
Gabriela Cristoiu a suferit un preinfarct!

Vedeta a trecut prin clipe de coșmar după ce ar fi luat mai multe pastile fără să consulte vreun specialist!

Gabriela Cristoiu traversează o perioadă extrem de dificilă! Vedeta a mărturisit, în urmă cu scurt timp, că se confruntă cu insuficiența renală și că i s-a făcut rău, motiv pentru care ar fi luat și câteva pastile puternice, dar fără recomandarea unui medic. Ce a pățit frumoasa brunetă și ce spune despre incident?

Citeste si: Bianca Comănici a făcut accident cu bolidul de lux! Unde a rămas blocată fosta câștigătoare Puterea Dragostei

Gabriela Cristoiu a suferit un preinfarct!
Gabriela Cristoiu a suferit un preinfarct![Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristoiu, la un pas de tragedie! Vedeta a făcut un preinfarct

După ce a luat mai multe medicamente fără consultarea unui specialist, Gabriela Cristoiu a intrat în stop cardio-respirator, așa că a fost nevoită să-i ceară ajutorul unui vecin deoarece nimeni nu i-a fost alături în această perioadă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am trecut prin cel mai negativ episod din viața mea. La vârsta de 34 de ani am suferit un preinfarct. Am avut un stop cardio-respirator, mi s-a făcut rău într-o zi. Eu am insuficiență renală, mi-a fost rău. M-am gândit să iau niște pastile ca să-mi treacă acest rău.

Am luat o singură pastilă, însă nu și-a făcut efectul, și am mai stat și am mai luat o altă pastilă.

Mi s-a făcut foarte rău. O singură noapte m-a făcut să-mi schimb complet viața”, a declarat Gabriela Cristoiu la Antena Stars.

Citeste si: Bianca Alexandra, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”, accident grav în vacanță! Vedeta este de nerecunoscut

Gabriela Cristoiu a suferit un preinfarct!
Gabriela Cristoiu a suferit un preinfarct![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Gabriela Cristoiu, bătură de iubit de Paște

În urmă cu mai mult timp, bruneta a dezvăluit că a fost internată în spital două zile după ce a fost bătută crunt de către iubitul ei. Pentru a scăpa cu viață din mâinile agresorului, Gabriela Cristoiu a sărit pe geam, după cum a povestit chiar ea.

„Iubitul meu m-a bătut în ziua de Paște.

Am fost la biserică, am pregătit masa și acest om s-a gândit el că de ce primesc așa mesaje de Paște. Nu există așa ceva, nu m-am născut în junglă. A băut un pahar de vin, el este musulman. M-a lovit, deci nu există așa ceva, nu se justifică. Acest om a fost foarte supărat pentru că eu am primit niște mesaje de Paște fericit.

M-a lovit, se vede, am fost să-mi iau de la INML, m-a lovit cu picioarele în burtă.

Am căzut lată pe jos, am mers la baie pentru că îmi curgea sânge din nas. Am fost 2 zile internată, sunt o mână de om. I-am spus să plece din România și a și plecat”, a spus Gabriela Cristoiu la un moment dat.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul: „Mi-am tăiat singur tendonul și am lăsat piciorul acolo!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies